Influencericu napali zbog haljine na vjenčanju, odgovorila je: To je bio dress code

Foto: Instagram

Influencerica Tahlia Skaines, koja ima više od 830 tisuća pratitelja na Instagramu, na nedavnom vjenčanju nosila je bijelu haljinu s velikim prorezima.

"Prekrasan dan za slavlje ljubavi", napisala je uz fotografiju na kojoj nosi dugu bijelu haljinu za vjenčanje na Baliju.

Ispod fotografije nanizale se kritike

Nakon što je objavila fotografiju na Instagramu, pratitelji su je sasuli kritikama. Boja, za koju mnogi smatraju da je zabranjena na vjenčanjima, privukla je najviše negativnih reakcija. 

"Ozbiljno? Čak i ako ne postoji kodeks odijevanja, zar si zaboravila da ovaj dan nije tvoj? Nosila si gotovo identičnu haljinu kao mladenka. Imaj malo pristojnosti", "Odjednom se pojavljuje novi kandidat za narcisa godine", "Zašto imaš potrebu tako se odjenuti za vjenčanje prijatelja? Očito si nesigurna", "Ovo nije prikladna haljina za vjenčanje. Nemaš poštovanja", neki su od komentara ispod objave.

Dala im je neočekivano objašnjenje

Tahlia je odgovorila na kritike na svom YouTube kanalu te objasnila situaciju.

"Tema vjenčanja bila je bijela", rekla je influencerica te dodala da u početku nije znala koji je dress code, već je saznala dva dana prije samog vjenčanja. 

"Vidjela sam pozivnicu prije devet mjeseci i ne sjećam se da je tada pisao dress code", rekla je. Tahlia je objasnila da je već isplanirala što će nositi, ali je kasnije saznala za dress code, pa je u zadnji tren tražila novu odjeću.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.