X je pun reakcija na račun uhićenog repera P. Diddyja: "Uklopit će se u zatvoru"

Foto: EPA

Jutros je odjeknula vijest da je američki reper Sean "Diddy" Combs uhićen na Manhattanu pod "neodređenim saveznim optužbama". Uhićenje je uslijedilo nakon racija na dva njegova imanja u Los Angelesu i Miamiju u ožujku. Osoba bliska tužiteljstvu rekla je za New York Times kako vjeruje da se slavnog američkog repera tereti za reketarenje i trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije.

>>Uhićen P. Diddy

Internet je sada prepun komentara njegovih obožavatelja, ali oglasili su se i oni ljudi koji ga ne vole te koji smatraju, kako kažu, "da je to i zaslužio". 

"Svidjet će mu se u zatvoru"

"Siguran sam da će se dobro uklopiti u zatvor, svidjet će mu se tamo", našalio se jedan korisnik društvene mreže X (bivši Twitter). Drugi je napisao: "Ne znam čemu čuđenje. Svi smo znali da je to učinio, a i vjerojatno će se izvući... Možda s godinu dana zatvora."

"Možda je loša osoba, ali morate priznati ima stvarno zaraznih pjesama, meni je to bitno", napisao je jedan njegov fan. 

Mnogi su se našalili i na račun slavnog američki R&B pjevača R. Kellyja, koji je u lipnju 2022. dobio 30 godina zatvora, također zbog vođenja lanca prostitucije i reketiranja. Proglašen je krivim je po svim točkama optužnice, između ostalog i za zavođenje maloljetnica koristeći slavu.

Jedan korisnik X-a objavio je mem u kojem se našalio "kako će R. Kelly reagirati kada ugleda P. Diddyja u zatvoru", a na svoju je objavu dobio više od 28 tisuća lajkova. 

"Diddy i R. Kelly u zatvoru svađaju se zbog kreveta na kat", napisao je netko. 

Niz teških optužbi - silovanje, zlostavljanje, trgovina ljudima...

Podsjećamo, glazbenik se suočio s nizom optužbi - od seksualnog napada, zlostavljanja do trgovine ljudima - uključujući i optužbe svoje bivše partnerice Casandre "Cassie" Venture. On je negirao sve za što ga terete. Njegov odvjetnik Marc Agnifilo rekao je da su "razočarani" uhićenjem i da je njegov klijent "nevin čovjek".

"Sean 'Diddy' Combs glazbena je ikona, samouki poduzetnik, obiteljski čovjek pun ljubavi i dokazani filantrop, koji je proveo posljednjih 30 godina gradeći carstvo, obožavajući svoju djecu i radeći na uzdizanju crnačke zajednice", rekao je također odvjetnik.

Sve o optužbama protiv Diddyja možete pročitati ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.