Internet preplavile sprdnje na račun Dinamovog poraza, smislili i novi logo kluba

Foto: X

Težak poraz Dinama u Münchenu inspirirao je Hrvate za fore na društvenim mrežama. Dinamo je primio devet golova i tako doživio najteži poraz u karijeri, a ekipa na internetu to je obilježila ovako...

Najteži poraz u povijesti kluba

Podsjećamo, Dinamo je u prvom kolu Lige prvaka doživio najveći poraz u svojoj povijesti. Na gostovanju u Münchenu kod Bayerna hrvatski je prvak poražen s ogromnih 9:2 i tako postao prvi klub u povijesti ovog natjecanja koji je u jednoj utakmici primio devet pogodaka.

Bayern je već u prvom poluvremenu zabio tri gola, da bi se Dinamo na trenutak vratio u utakmicu i pogocima na startu drugog dijela došao na 3:2. Ipak, to kao da je samo razbjesnilo nogometaše Bayerna, koji su do kraja nemilosrdno punili mrežu Ivana Nevistića.

Prvi strijelac utakmice bio je Harry Kane, koji je postigao četiri pogotka, od čega tri iz kaznenih udaraca. "Trener je rekao da budemo nemilosrdni. Prvi, drugi, treći, četvrti, išlo je kao na traci. Došli smo do devet, htjeli smo 10. i 11., moramo tako nastaviti", rekao je nakon utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.