Internet u nevjerici. Hit pjesma Sabrine Carpenter nije u finalu za pjesmu ljeta

Screenshot: YouTube

Sutra je dodjela MTV Video Music Awardsa, a popis nominacija u nekoliko kategorija je skraćen, odnosno objavljeni su finalisti. Jedna je kategorija posebno razbjesnila internet, a to je kategorija za pjesmu ljeta.

Nije prošla u finale

Mnogi bi se složili da, kada se spomene pjesma ljeta za 2024. godinu, Espresso Sabrine Carpenter je na vrhu popisa, ako ne i prva koja mnogima padne na pamet. Espresso je bila nominirana za pjesmu ljeta, ali nije prošla u finale.

U finale su prošle pjesma Taylor Swift Fortnight i Birds of a Feather koju izvodi Billie Eilish. Osim Espressa i Sabrinina pjesma Please Please Please nije prošla u finalni krug, iako je bila nominirana.

Pjesma Espresso je ukupno 21 tjedan bila u top 20 službenih ljestvica singlova, uključujući sedam tjedana na broju 1. Espresso je također bila 14 tjedana u top 3 Billboardove Global 200 ljestvice, a dosegla je broj 1 u lipnju. Oborila je i rekord za najbrže postignutih 1.2 milijarde streamova na Spotifyu.

Mnogi nezadovoljni

Mnogi su na društvenim mrežama iskazali svoje nezadovoljstvo i razočarenje odabirom finalista te činjenicom da Sabrina nije među njima.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.