Internetom se širi emotivan video olimpijke i njezinog oca, dirnuo je mnoge

Screenshot: TikTok

Mnoge je gledatelje dirnuo trenutak između olimpijske skakačice u vodu Andreje Spendolini-Sirieix (19) i njezinog oca. Ova 19-godišnjakinja već je osvojila broncu sa svojom timskom kolegicom Lois Toulson, pa se zbog toga očekivalo da će osvojiti medalju i kada bude sama nastupala. Međutim zauzela je šesto mjesto i rasplakala se nakon skoka.

Zabilježen dirljiv trenutak

"Očito to nije rezultat koji sam željela, ali nisam ni razočarana natjecanjem," rekla je uplakana Andrea za BBC nakon natjecanja. Priznala je da je imala period u životu kada je imala problema sa svojim psihičkim zdravljem i da je bilo trenutaka, kako kaže, kada nije htjela biti živa. "Prije tri godine nisam željela živjeti, a danas sam samo sretna što dišem i imam divnu obitelj koja me podržava", rekla je.

@summaya.mughal it wasn’t meant to be for Andrea Spendolini-Sirieix who was hoping for another medal in the diving for GB today (she already has a bronze 🔥🥉) but finished 6th. After checking she was cool to chat, I caught up with her and dad Fred Sirieix and you could feel the love!! Well done Andrea, in my books you’re leaving Paris as an Olympic medalist, and that’s amazing 👏🏾🙌🏾 #paris2024 #parisolympics #olympics #olympicgames #france #diving #teamgb ♬ original sound - Summaya Mughal

BBC je potom zabilježio dirljiv trenutak između nje i njezinog oca, Freda Sirieixa, koji je najpoznatiji po nastupima u britanskim TV emisijama poput First Dates, Remarkable Places to Eat i Gordon, Gino and Fred's Road Trip. "To je sport. Nekad pobijediš, nekad izgubiš, a jučer si bila sjajna", rekao joj je.

Video se širi društvenim mrežama

Fred joj je zatim pročitao neke od poruka koje je dobio od svojih prijatelja. "Kevina, znaš? Rekao mi je: 'Reci Andreji da je cijela zemlja ponosna na nju. Moja kći sada želi probati skokove u vodu zbog nje. Ona je superjunakinja'", poručio joj je. "Pogledaj sve poruke koje pristižu," dodao je Fred.

Nastavio joj je govoriti da je dala sve od sebe prije nego što ju je snažno zagrlio i poljubio u čelo. Video ovog lijepog trenutka širi se društvenim mrežama.

"Velika Britanija je tako ponosna na tebe, Andrea, s medaljom ili bez nje. Pokazala si nam što je sve moguće u tako mladoj dobi i nemam sumnje da ćeš se vratiti", "Ona ima 19 godina, već je olimpijska brončana medaljašica", samo su neki od komentara podrške.

"Sad plačem! Tako lijepo, ovo je zaista razlog zašto volim Olimpijske igre, iskreno, ponekad zaista nije u pitanju pobjeda i ova divna dama je to pokazala", "Ona je heroj i ponosni smo na nju. Tako lijep trenutak između oca i kćeri", dodali su drugi.

"Obitelj je ponosna na mene"

Podsjetimo, nakon završetka finala otrčala je u zagrljaj mami koja je sjedila na tribinama. "Mama mi je rekla da trebam biti sretna i da je cijela obitelj ponosna na mene. Na kraju dana to je sve što želim", priznala je ova Britanka. "Tako sam sretna što sam ovdje, što sam na Olimpijskim igrama. Bila je ovo stvarno duga godina i to ne umanjuje moja ovogodišnja postignuća. Nedostatak jedne medalje ne mijenja tko sam. To je bio samo Božji način da mi kaže da imam još toga za postići", rekla je Andrea na kraju intervjua.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.