Isabelle Adjani glumi u novoj Netflixovoj seriji. Gledatelji: Što joj je s licem?

Foto: Press/EPA/Profimedia

U Netflixovoj seriji Perfect Couple, koja je trenutno najgledanija na toj streaming platformi, ulogu ima francuska zvijezda Isabelle Adjani. Utjelovila je Isabel Nallet, prijateljicu obitelji.

Prije izlaska serije Isabelle se oglasila na društvenim mrežama i najavila Perfect Couple. "Predstavljam vam Isabel Nallet", napisala je.

Iako gledatelji hvale njenu izvedbu u seriji, mnogima je za oko zapeo njen izgled. Pitaju se što se dogodilo njenom licu.

Bila je proglašena najljepšom glumicom svijeta

Isabellinoj ljepoti divili su se mnogi otkako se pojavila na malim ekranima u sedamdesetima. Ponijela je titulu jedne od najljepših žena svijeta. Prije više od 15 godina LA Times proglasio ju je najljepšom glumicom ikada.

Adjani je i dalje česta gošća na crvenim tepisima, a ljudi već neko vrijeme komentiraju da je plastičnim operacijama i botoksom narušila svoju ljepotu.

Osuđena za pranje novca i utaju poreza

Krajem prošle godine glumica je proglašena krivom za utaju poreza i pranje novca. Osim uvjetne kazne od dvije godine, sudac joj je izrekao i novčanu kaznu od 250.000 eura.

Adjani je osuđena jer je 2016. i 2017. lažno izjavila da je njezino primarno boravište u Portugalu kako bi izbjegla plaćanje poreza u Francuskoj od 236.000 eura. Također je prikrila donaciju od dva milijuna eura Mamadoua Diagne NDiayea, pod pokrićem kredita, koji joj je omogućio utaju 1.2 milijuna eura poreza na transfere.

Isto tako, nezakonito je prebacila 120.000 eura s inozemnog računa na drugi neprijavljeni račun u SAD-u. Taj je novac kasnije prebačen na njezin račun u Portugalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.