Iva Jerković (43) prošetala crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Veneciji

Foto: Press

Iva Jerković (43) ukrala je poglede u Veneciji tijekom 81. filmskog festivala u tom gradu. 

Jedna od najljepših Hrvatica u Veneciju je stigla kao nova ambasadorica talijanskog brenda Cotril, a pažnju prolaznika plijenila je u raskošnoj crvenoj haljini u kojoj je pozirala u gradu, ali i na crvenom tepihu festivala.

"Primjerom kćeri pokazujemo da smo partneri"

S njom su u Veneciji bili i kćerkica Rina Ami te partner Josip Antić Zefo. "Na sreću, nismo se razdvajale jer je i Rina putovala sa mnom. Bilo joj je jako zabavno i ispunjeno pa smo na ovom kratkom poslovnom putu zaista lijepo spojili ugodno s korisnim. Putovanje smo završili obiteljskim posjetom Gardalandu koji uvijek oduševi Rinu", otkrila je nakon putovanja za Story.

"Djeca uče odmalena i sve upijaju, gledaju roditelje pa mi je drago što joj primjerom pokazujemo da smo partneri i u svemu zajedno", dodala je.

Na sceni je od 2005. godine

Iva Jerković na sceni je od 2005. godine, kad se pojavila u showu Survivor Hrvatska. Prije toga se bavila manekenstvom. Survivor je napustila nakon 20 dana zbog zdravstvenih problema, a tada je izjavila da joj je najteže palo to što na otoku nije bilo cigareta te da je sa sobom ponijela kondome, no da ih nije iskoristila.

Potom je radila kao manekenka u Dubaiju, a u Milanu je radila na televiziji RAI 2. Vratila se u Hrvatsku te radila kao manekenka i voditeljica. Sudjelovala je i u prilično neuspješnom Celebrity Big Brotheru.

Kuloari su je godinama povezivali s kontroverznim biznismenom Josipom Antićem Zefom, no ona je tu vezu uporno negirala. Da su zajedno, potvrđeno je na svadbi novinarke Magdalene Balentović nakon što je Marko Grubnić snimio raspored sjedenja prema kojem je Antić sjedio do Ive. Potom je potvrdila da je trudna te da je otac djeteta Antić. U veljači 2020. godine je rodila djevojčicu Rinu Ami.

>> Iva Jerković prvi put objavila fotku svog partnera Josipa Antića Zefe

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.