Iva Jerković: Dario Šimić i ja smo više od prijatelja!

IVA JERKOVIĆ, hrvatskoj javnosti poznata po manekenstvu, ali i pokojem skandalčiću, ovih dana za talijanske medije izjavila je da joj je najdugovječniji hrvatski nogometni reprezentativac Dario Šimić, koji je, onako usput rečeno, oženjen te je otac troje djece, više od prijatelja. "Da, Dario i ja smo više od prijatelja", priznala je Iva talijanskom portalu Corriedellosport.

Često proglašavan jednim od najzgodnijih nogometaša, stoper Šimić osim što u domovini toči mineralnu vodu i kupuje kulturnu baštinu (vlasnik je nekoliko zaštićenih nekretnina na atraktivnim lokacijama), prema pisanju talijanskih tabloida čini se, slab je i na hrvatske ljepotice, pogotovo one koje svoj jezik nikako da drže za zubima.

A ljubavni život Ive Jerković dosad je plijenio pažnju tabloida i javnosti, jer nam se nikad nije činio transparentan, a kuloarska tračanja, koja su hrvatsku ljepoticu redovito spajala s istaknutim pripadnicima hrvatskog podzemlja nikad nisu do kraja utihnula. Sve do nedavno, kada je Iva noseći reviju vjenčanica priznala da joj jedna već visi u ormaru, ali da ženika nema na vidiku, a uoči najvećeg crvenog tepiha u Hrvata priznala nam je da ni za taj događaj nema pratioca. I dok se hrvatska javnost pita što jedna takva pristala dama radi sama, Iva, čini se, operira po Italiji, gdje Šimić također posjeduje kuću, ali i po talijanskim medijima, koji oduševljeni seksipilom jedne od dvije Hrvatice koje su golišave završile na Egotasticu!, izjave od naše manekenke rado uzimaju.

V.R.
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.