Ivan Martinović oženio prelijepu Austrijanku Miriam

Foto: Instagram

Hrvatski rukometaš Ivan Martinović oženio je dugogodišnju djevojku Miriam Rath.

Par se vjenčao sredinom lipnja, a Ivan je sada objavio fotografije na Instagramu. "Upravo vjenčani! Civilno vjenčanje 15. 6. 2024.", napisao je u opis objave koju je na svom profilu podijelila i Miriam.

Austrijanka Miriam je Ivanu velika podrška još od početka karijere. Od treninga do utakmica, ona ga uvijek vatreno bodri. Prije braka par je bio u vezi više od šest godina. Zaručili su se u prosincu prošle godine. Ivan je tad na Instagramu objavio fotografije zaručničkog prstena, a brojni obožavatelji čestitali su paru.

I Miriam se bavila sportom

Uz brojne fotografije s rukometnih terena Ivan često na Instagramu objavljuje i privatne trenutke s Miriam. Ona je također sportašica. Trenirala je odbojku, ali je zbog ozljede prestala. 

26-godišnji rukometaš privlači pažnju još otkako je zabio svoj prvi gol za hrvatsku reprezentaciju, a danas ga mnogi nazivaju najboljim rukometašem Hrvatske. 

Ivan je karijeru započeo u austrijskom klubu Fivers Margareten u Beču. Od 2019. godine igrao je za njemački klub TSV Hannover-Burgdorf, kamo je prešao iz VfL Gummersbacha. Trenutno igra u njemačkom klubu MT Melsungenu.

Martinović se ranije ove godine vratio hrvatskoj reprezentaciji uoči kvalifikacija za Olimpijske igre. "Sretan sam što sam ponovo s reprezentacijom, dao sam sve od sebe kako bih se što prije vratio", rekao je tada Ivan, koji je ozlijedio rame tijekom Europskog prvenstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.