Ivan traži djevojku iz Samobora koju je sreo na koncertu Lennyja Kravitza

Foto/Screenshot: Zeljko Hladika/PIXSELL /Facebook

Prošle je nedjelje u pulskoj Areni održan koncert Lennyja Kravitza na kojem se dogodio jedan poseban prvi susret u publici. Naime, dečko koji se zove Ivan traži djevojku koju je upoznao na koncertu. Iako su se upoznali, nisu uspjeli razmijeniti brojeve stoga Ivan sada traži pomoć. "Curi je ime Ivana i živi u Samoboru. Više manje je to sve što znam", poručio je.

Javio se Eventimu za pomoć, a oni su zatim na Facebooku podijelili njegovu priču. "Love alert! Pomozite nam pronaći Ivanu! Danas za vas imamo jednu posebnu misiju! Na koncertu Lennyja Kravitza u Puli, naš Ivan upoznao je djevojku Ivanu", napisali su u objavi.

💘 Love alert! Pomozite nam pronaći Ivanu! 💘 Danas za vas imamo jednu posebnu misiju! Na koncertu Lenny Kravitza u Puli,...

Objavljuje Eventim.hrSrijeda, 31. srpnja 2024.

"Nažalost, Ivan je nije tražio broj, ali mi smo tu da pomognemo! Ako ste vi Ivana ili znate Ivanu koja je bila na koncertu, javite nam se ili ju označite u komentarima. Pomozimo stvoriti jednu lijepu romantičnu priču", dodali su.

Na koncert privukao obožavatelje iz cijele regije

Podsjetimo, Lenny Kraviz jedan od najistaknutijih rock glazbenika današnjice. Koncert je započeo taktovima rock himne Are You Gonna Go My Way?, a u Pulu je ovaj šezdesetogodišnji američki rock glazbenik stigao u okviru aktualne europske turneje Blue Electric Light. Privukao je veliki broj obožavatelja iz regije, koji su ga zadnji put imali prilike vidjeti u jesen 2019. godine, u ljubljanskim Stožicama u sklopu turneje Raise Vibration.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.