Ivana Knoll najavila dolazak na tribine na Euro u Njemačkoj: "Budite spremni"

Foto: Instagram

IVANA Knoll je na svom Instagram profilu objavila da stiže na Europsko prvenstvo u Njemačku. Podijelila je nekoliko članaka stranih medija koji se vesele njenom povratku na tribine te je kratko napisala: "Knoll se vraća". Podijelila je i fotografiju sebe sa Svjetskog prvenstva 2022. i dodala: "Hrvatska se vraća. Euro 2024. budi spreman". 

Ivana je proglašena najzgodnijom hrvatskom navijačicom nakon Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji. Redovito je na utakmicama na kojima igra hrvatska nogometna reprezentacija. Ivanu na Instagramu prati preko 3 milijuna ljudi, a najviše pratitelja dobila je nakon Svjetskog prvenstva u Kataru.

Nedavno je prekinula vezu s dečkom s kojim je bila 13 godina

Podsjetimo, Knoll je nedavno otkrila da je prekinula vezu s dečkom s kojim je bila 13 godina. Navela je i razlog prekida. "Nakon 13 godina u vezi nije loše biti slobodna", rekla je Knoll.

"Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponovit. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa", kazala je. Ljubila je poduzetnika Antu koji se navodno bavi nekretninama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.