Ivana Knoll pozirala s dečkima iz Backstreet Boysa, pohvalila se fotkama

Foto: Instagram

Ivana Knoll nastupala je na Glücksgefühle Festivalu u njemačkom gradu Hockenheimu. Glücksfühle Festival nudi kombinaciju njemačkih i međunarodnih izvođača iz žanrova popa, rocka, hip-hopa i elektroničke glazbe. Iako je bilo loše vrijeme, to nije utjecalo na dobro raspoloženje oko 90 tisuća posjetitelja festivala.

 Nastupali su i Backstreet Boysi, a Ivana je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira s dečkima iz poznatog benda. "Hvala što ste me primili", napisala je u opisu objave. 

"Moj najdraži bend Backstreet Boys s mojom kraljicom Ivanom", "Vau, ja sam fan od 1996. godine. Imam fotografiju s njima iz Budimpešte kada su imali koncert 2019.", "Divna fotka", "Htio bih biti na toj fotki", glasili su komentari Ivaninih fanova koji također vole ovaj bend.

Pohvalila se nastupom na njemačkom festivalu 

Također, pohvalila se i svojim nastupom na tom festivalu. "Hvala svima koji su me došli podržati", napisala je u objavi.

Podsjećamo, Ivana je u posljednje vrijeme, zahvaljujući svojim nastupima i putovanjima, upoznala puno poznatih pjevača i glazbenika. 

Nedavno je objavila fotku s poznatim svjetskim DJ-em Davidom Guettom. "Legenda David Guetta i ja", napisala je u opisu objave.

Također, pohvalila se fotkom na kojoj pozira sa slavnim DJ Snakeom, koji je prstom prekrio usta.

Nedavno je pozirala sa Steveom Angellom

U jednom noćnom klubu bila je i gošća na nastupu švedske house grupe Swedish House Mafia, nakon čega se fotografirala s jednim od članova, Steveom Angellom. "Hvala vam na gostoprimstvu", napisala je pored fotografije na kojoj je pozirala u crnom topu i kratkom šorcu u istoj boji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.