Ivana Paradžiković: Živjeli smo u neimaštini, tata je radio u Njemačkoj na baušteli

Screenshot/Foto: Instagram

BIVŠA urednica i voditeljica emisije Provjereno Ivana Paradžiković objavila je na Instagramu story u kojem je s pratiteljima podijelila kako je gledala suze svetog Lovre pa se prisjetila svojeg djetinjstva, otkrivši kako su živjeli u neimaštini te da je njezin otac morao raditi u Njemačkoj, a poklon koji joj je tada dao i danas nosi sa sobom. 

"Skupio je nekako 100 maraka i kupio mi kompas" 

"U osnovnoj školi sam često gledala u nebo kao član astronomske sekcije genijalnog profesora Varata! To je bilo vrijeme kad smo živjeli u Kutini u neimaštini pa je tata morao raditi u Njemačkoj na baušteli. Skupio je nekako 100 maraka i kupio mi kompas, kako bih mogla završiti rad s kojim sam išla na državno natjecanje. Poanta rada bila je mjeriti duljinu trajanja sumraka na različitim geografskim širinama. Ja u Kutini, tata u Njemačkoj", prisjetila se. 

"Znala sam da i tata gleda isto nebo" 

"To nije bilo vrijeme mobitela, tatu nisam mogla čuti kad sam poželjela, ali bi svaku večer, kad bih se penjala na terasu robne kuće s kompasom u ruci i pogleda uprtog u nebo, znala da u tim trenucima i tata gleda isto nebo! Taj kompas je dan-danas sa mnom, obavezna oprema na planinarskim avanturama. I da, osvojila sam prvo mjesto na državnom natjecanju", otkrila je. 

Inače, Ivana je često aktivna na društvenim mrežama te s pratiteljima dijeli dojmove sa svojih putovanja, a nedavno je upozorila na važnost redovitih dermatoloških pregleda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.