Ivana radi na ulazu na Ultru: "Sinoć se cura rasplakala jer sam joj uzela - žvake"

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Jedna od zaposlenica zaduženih za sigurnost na ulazu na Ultru otkrila nam je kako izgleda njena smjena i što je sve zasad oduzela posjetiteljima.

"Bilo je nožića, suzavaca... Skrivaju između grudnjaka i nogu, nose 'unučiće', upaljače... Češće to rade žene, nego muškarci", rekla nam je Ivana koja radi na ulazu na Ultru. Kaže da su se posjetiteljice prve večeri žalile jer su im na ulazu oduzimali čak i olovke za usne. "Sad to više ne radimo, promijenili smo pravila danas, ali oduzimali smo ih zbog sigurnosti", dodala je.

"Cura nam je plakala zbog žvaka"

"Bilo je i plakanja, sinoć konkretno jer smo oduzeli paket žvaki. Cura je plakala baš ono... Zbog žvaki koje može kupiti unutra. Ali, ništa otvoreno ne smije unutra", objasnila nam je simpatična Ivana. Dodala je i da se čini da je ove godine nešto manje ljudi nego prijašnjih godina. "Prva večer nam je baš bila opuštena", kaže. Ipak, nije sve prošlo sasvim glatko.

"Jednu djevojku smo maknuli sa strane jer je imala nešto među nogama, ali nije to htjela izvaditi pa smo zvali policiju", prisjetila se.

No, to nikako nije bio najneugodniji događaj koji je doživjela tijekom rada na Ultri.

"Jednom mi je žena bacila parfem u glavu jer smo joj htjeli oduzeti parfem. Ne smiju staklene bočice unutra. Španjolke su nekako najagresivnije", našalila se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.