Ivaniševići proslavili rođendan sinčića Olivera, s njima i Goranov sin iz prvog braka

Foto: Instagram

Nives i Goran Ivanišević proslavili su šesti rođendan sina Olivera.

"Najmlađi i najslađi naš Oli, želimo ti najsretniji veliki šesti rođendan! Budi nam zauvijek ovakav, sretan, bezbrižan, malo lud, zaigran, zdrav i naš. Volimo teeeee!", napisala je radijska voditeljica uz obiteljske fotografije na kojima je i Goranov 16-godišnji sin iz prvog braka, Emanuel.

Rođendan su proslavili u splitskom arhipelagu. 

Ivanišević se sudski spori s bivšom suprugom

Emanuel je drugo dijete iz braka Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović. Rođen je u listopadu 2007. godine u minhenskoj klinici Grosshadern. Krenuo je očevim stopama pa ga nazivaju jednom od najvećih teniskih nada Hrvatske. Osim Emanuela, Ivanišević s Tatjanom Dragović ima 20-godišnju kćer Amber. 2018. je s drugom suprugom Nives Ivanišević dobio je sinčića Olivera.

Inače, Ivanišević se posljednjih mjeseci sudski spori s bivšom suprugom oko nekretnine u centru Zagreba, a tužio je i kćer. 

Naime, u listopadu 2023. u javnost je dospjelo i da Goran Ivanišević tuži Tatjanu i kćer Amber te traži polovicu stana koji je Dragović darovala njihovoj kćeri, tvrdeći da je ugovor o darovanju stana suprotan moralu hrvatskog društva. Tražio je i da kćeri više ne plaća alimentaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.