Ivanka Trump se na fotkama trudi izgledati savršeno, ali jedan detalj sve razotkriva

Foto: Instagram

IVANKA TRUMP veoma je predvidljiva osoba kad se o pozama za fotografiranje radi. Ona skoro uvijek koristi istu pozu na fotkama - jednu nogu izbaci ispred druge tako da tvori neku vrstu T oblika.

Evo, uvjerite se sami.

Stručnjakinja za govor tijela Patti Wood za Business Insider objasnila je što to govori o kćeri Donalda Trumpa. "To je poza koju vas uče na manekenskim tečajevima. Ta poza laska tijelu, zbog nje djelujete mršavije", rekla je Wood. Ivanka se u tinejdžerskim danima bavila modelingom tako da to objašnjava stvari.

Wood je još primijetila da Ivanka ovu pozu koristi drugačije od većine ljudi. "Ona nogu izbaci više prema kameri nego što se to inače radi, a između stopala ima veći razmak nego što ta poza traži", kaže Wood. "Ona na taj način pokušava izgledati jače, snažnije i sposobnije", zaključila je.

"Ruke uglavnom drži sa strane, blisko uz tijelo. Ne ukočeno poput Melanije. To otkriva da je podložna, da joj nedostaje snage, no pokazuje i njenu ženstvenost", tvrdi Wood i dodaje da položaj njenih stopala također otkriva konflikt.

"Stopala su uvijek najdominantnija, to je prvi dio tijela koji reagira na stres i opasnost te je zbog toga manje pod našom kontrolom. Kod Ivanke tu postoji borba, postoji dio nje koji želi biti snažan i moćan, no i dio koji želi pokazati svoju ženstvenost. Ona uvijek želi izgledati elegantno i skladno", zaključila je.

To otkrivaju i njene fotografije na Instagramu koje su uvijek pomno namještene da sve izgleda apsolutno savršeno.

"Kada se fotografira s mužem, želi izgledati damski pa uvijek glavu lagano nagne prema njemu. Na nekim fotografijama se nalazi blago ispred njega, tako želi pokazati da je ipak malo snažnija od njega", kaže Wood.

Ipak, na ovoj snimci je stručnjakinja za govor tijela uočila da su Ivankina stopala usmjerena prema suprugu Jaredu što znači da je u ovoj situaciji htjela ukazati na njega i učiniti njegovu poziciju važnijom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.