Iza Chanelovih naočala: Iva Todorić otkrila zašto dati 17.000 kn Ani Bučević

Screenshot: YouTube

VORTEX krstarenje Ane Bučević je završilo, a kao i lani, na YouTubeu je objavila video u kojem su se ona, ali i njena najpoznatija polaznica Iva Todorić, osvrnule na sedmodnevno iskustvo.

"Odlazimo s jednog bajkovitog mjesta, ovog broda na kojem se nalazi 40 ljudi iste vibracije, istih želja, istih snova, želja za edukacijom", započela je Bučević.

Todorić pak tvrdi da joj je lanjsko krstarenje pomoglo da u godinu dana poboljša život.

"Što se meni u godinu dana izdešavalo, što sam poželjela sam i ostvarila, sve se desilo samo iz jednog razloga - sve ono što sam naučila, prvo na predavanjima, a onda na prošlom Vortex Cruiseu, usvojila sam i počela primjenjivati", rekla je.

Todorić se osvrnula i na cijenu od 2300 eura, koliko košta tjedan dana krstarenja na kruzeru President.

"Reći će netko da to puno košta - to puno košta, ako ideš iz perspektive da jednostavno ulažeš u neke stvari koje su ti možda nebitne. Možeš cijelu godinu štedjeti da dođeš na ovakvo mjesto, a vjerujte, nakon toga, druge stvari postanu vam jeftine i možete si puno više priuštiti jer počnete prvo kreirati pa onda manifestirati stvari za koje ste nekad mislili da su nemoguće. Vjerujte, sve je moguće jer sve je u vama, jer kad počnete biti kormilar svoga života, ništa vam nije nemoguće. Ana, hvala ti što si bila još bolja nego prošle godine", rekla je Todorić.

"Prošle godine nisam mogla pričati koliko sam plakala, ali sad sam dobila potpuni mir u sebi", rekla je i dodala da, da se nju pita, cijeli bi život išla na Vortex krstarenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.