Izabel Kovačić rodila drugo dijete

Foto: Instagram

Izabel Kovačić je rodila drugo dijete, piše Story

Sa suprugom Mateom Kovačićem dobila je djevojčicu kojoj je par nadjenuo ime Luna.

Par otprije ima sina Ivana.

U početku skrivala trudnoću

Podsjetimo, Izabel je u početku skrivala trudnoću od javnosti, a uoči Europskog prvenstva otkrila je da čeka drugo dijete. Tada je na Instagramu objavila fotku u uskoj haljini kojom je naglasila trudnički trbuh.   

U braku od 2017.

Mateo i Izabel službeno su u vezi od 2010. godine, a Mateo se jednom prilikom prisjetio njihovih početaka, objavivši fotografiju na Instagramu. "Od 2010., ljubav mog života", napisao je uz njihovu staru fotografiju.

Vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, gdje su se i upoznali kad je Izabel pjevala u crkvenom zboru, a on bio ministrant.

Na njihovom raskošnom vjenčanju pojavili su se brojni Mateovi suigrači. Među uzvanicima su tada snimljeni Vedran Ćorluka i Franka Batelić, Zoran i Zdravko Mamić, Luis Ibáñez, Marcelo, Čermakovi, ali i mnogi drugi. Nakon obreda u Sesvetskim Selima slavlje se nastavilo u zagrebačkom Westinu. Medeni mjesec proveli su u društvu najbližih prijatelja krstareći Jadranom na jahti.

Izabel je Mateu velika podrška u karijeri te ga prati po prvenstvima. Sinčić Ivan stigao im je 2020., a krsni kum mu je bio Luka Modrić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.