Izašla večerašnja satnica live streamova Ultre, posjetitelji se uspaničarili

Foto: EPA/Instagram

Zvijezda druge večeri Ultre je Martin Garrix, no dio posjetitelja neugodno se iznenadio nakon što je maloprije objavljena satnica liveova za izvođače na Main Stageu (glavnoj pozornici).

Naime, mnogi su pomislili da Garrix na pozornicu izlazi u 3:10, a završava - samo pola sata kasnije. No, riječ je o satnicama live streamova koji se mogu pratiti preko platformi Ultre, ne i o samom nastupu.

"Pola sata Garrixa?? Vi mora da se zafrkavate", "Pola sata za Garrixa? Ovo je sramota", "Ovo ne može biti ozbiljno", "Pola sata će nastupati?", samo su neki od brojnih komentara na Instagram profilu Ultre Europe nakon nejasnoće.

Podsjećamo, posjetitelje Ultre i jučer je dočekalo neugodno iznenađenje kad je bez objašnjenja sa satnice nestao Sebastian Ingrosso, jedno od najvećih imena Ultre. "To je bilo iz nekih privatnih razloga, nastupit će drugi u njegovo ime. To se dogodilo u zadnji čas, nije na meni da to govorim, privatni su razlozi", rekao je kasnije novinarima organizator Joe Bašić.

Tko je Martin Garrix?

Martin Garrix, poznat i kao Ytram i GRX, nizozemski je DJ i producent koji je bio broj jedan na DJ Mag's listi Top 100 DJ-eva svijeta tri godine zaredom - 2016., 2017. i 2018. Najpoznatiji je po singlovima Animals, In the Name of Love i Scared to Be Lonely.

2014. je postao najmlađi DJ koji je predvodio Ultra Music festival, imao je samo 17 godina. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.