Izbacili je iz aviona zbog onog što je rekla o putnicima do kojih je sjedila

Screenshot: Facebook

ŽENA je izbačena iz aviona nakon što je glasno negodovala jer sjedi između dvoje krupnijih putnika, piše The Sun.

Negodovanje neimenovane žene na letu United Airlinesa snimila je putnica koja je sjedila pokraj nje. "O moj Bože, ne znam kako ću izdržati ovo sljedeća četiri sata", čuje se žena na početku snimke.

"Ovo je jednostavno nemoguće jer me gnječe. Baš nevjerojatno. Barem će me grijati... Ne mogu sjediti ovdje jer su oboje toliko veliki, i lijevo i desno. Ne mogu sjediti ni ovdje", govori. 

Vrlo brzo ženi pored nje, Normi Rodgers, bilo je dosta njezinog žaljenja pa joj se obratila: "Kujo, molim te, ok?" rekla joj je. No ni nakon toga žena nije stala već se našalila kako ona jede salatu.

U tom trenu Rodgers, inače medicinska sestra, pozvala je stjuardesu kako bi premjestila ženu. Rekla joj je da ne želi više trpjeti verbalno zlostavljanje te je zamolila da putnici nađe drugo mjesto. No kad je stjuardesa zamolila ženu da pričeka dok pogleda ima li koje slobodno sjedalo, drugi putnici naljutili su se na nju.

"Trebali biste se sramiti, gospođo. Ono što radite je grozno, sramite se", poručili su joj. "Zašto ti ne pokušaš sjesti između te dvije velike svinje?" odgovorila je žena ljutito, što je bila kap koja je prelila čašu.

United Airlines još se nije oglasio o incidentu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.