Izlazi dokumentarac o kraljevskoj obitelji, Camilla će biti prikazana kao zla maćeha

Foto: EPA

Novi dokumentarni film na britanskoj televiziji Channel 4 bavit će se složenim odnosima unutar kraljevske obitelji, a njegovo emitiranje navodno je odgođeno nakon što je kralju Charlesu dijagnosticiran rak zbog straha producenata od mogućih negativnih reakcija javnosti.

Kraljica Elizabeta nije željela da Camilla postane kraljica?

Dokumentarac će, prema britanskom The Sunu, prikazati Camillu kao osobu koja je pažljivo gradila svoj imidž u medijima tijekom posljednjih 30 godina, a izvori tvrde da će biti "izuzetno kontroverzan".

U dokumentarcu se sugerira da kraljica Elizabeta nije željela da Camilla postane kraljica. Prema izvoru The Suna, dokumentarac je "pro-Harry i anti-Camilla". Prikazuje princa Harryja i Meghan kao žrtve nelagodnih obiteljskih odnosa, što će, kako se navodi, izazvati burne reakcije, posebno u Buckinghamskoj palači.

Camila opisana kao "zla maćeha"

Istaknuti su i Harryjevi navodi o ponašanju članova obitelji prema njemu i Meghan. U svojim memoarima Spare Harry je Camillu opisao kao "zlu maćehu". On i njegov brat William pokušali su nagovoriti oca da se ne oženi ponovno, ali bez uspjeha. Harry je također optužio Camillu da je koristila medije za poboljšanje vlastitog imidža, čak i na račun njega i Meghan.

Camillu je nazvao "opasnom" zbog njezinih veza s britanskim medijima i manipulacije informacijama. Dokumentarac pod nazivom Camilla: Harryjeva zla maćeha? trebao bi biti emitiran uskoro. Producenti su navodno pokušali kontaktirati Harryja i Meghan kako bi sudjelovali u snimanju, no nisu dobili odgovor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.