Iznenada preminuo trogodišnji sin zvijezde filmova "Mi nismo anđeli"

Screenshot: YouTube

U OBITELJSKOM stanu na beogradskiom Vračaru iznenada je preminuo trogodišnji Dejan, sin srpskog glumca Srđana Žike Todorovića (52), potvrdila je srpskim medijima obitelj poznatog glumca.

Iako je hitna pomoć brzo stigla, reanimacija dječaka nije uspjela. Kurir piše da se sumnja na sindrom iznenadne smrti koji se javlja kod djece.

"Žika i njegova supruga su divni ljudi. Uvijek se jave. Sinoć kad sam čula plač, krike i vrisku majke, nisam znala što se događa, poslije sam vidjela da su došla kola Hitne pomoći. Mnogo mi je žao, potreseni smo svi. Dejan je bio preslatko i lijepo odgojeno dijete. Sućut obitelji", rekla je u suzama za Kurir jedna od susjeda.

Nedavno je Todorović rekao da ga je uloga oca promijenila.

"Život mi se okrenuo za 180 stupnjeva. Sve je drugačije, nema više izlazaka, nema zezanja, veća je odgovornost. Iako moram priznati da sam se i prije djeteta smirio zbog svojih godina", izjavio je glumac koji je sa suprugom Anom u braku 13 godina.

Todorović, inače sin Bore Todorovića, javnosti je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Montevideo, Bog te video", "Mi nismo anđeli", "Sivi kamion crvene boje" te serijama "Vratit će se rode" i "Senke nad Balkanom". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.