Izvor tvrdi: Denzel Washington je vidio nešto na Diddyjevom partyju, posvađali su se

Foto: EPA

Poznati glumac Denzel Washington suprotstavio se uhićenom Seanu Diddyju Combsu tijekom zabave koja se održala 2003. godine. Anonimni izvor koji je bio Diddyjev prijatelj početkom 2000-ih ispričao je za US Weekly da su se oskarovac Washington i glazbeni mogul posvađali nakon cjelovečernjeg druženja.

>>Detalji tužbi protiv Diddyja: Najmlađa žrtva imala 9 godina, javilo se 3280 ljudi

"Denzel je tada vikao: ‘Ti nikoga ne poštuješ‘", prisjetio se izvor i dodao da je taj incident završio tako da je 69-godišnji glumac napustio zabavu. "Denzel i njegova supruga Pauletta zabavljali su se sve do zore s Diddyjem, a onda su nešto vidjeli i izletjeli iz vile", rekao je izvor.

US Weekly je kontaktirao glumčeve i Diddyjeve predstavnike za komentar, no još uvijek se nisu oglasili. 

Reper se suočava s mnogim optužbama

Podsjećamo, u optužnici podignutoj protiv repera Seana Diddyja Combsa detaljno je opisano što se događalo na njegovim zloglasnim tulumima koje je zvao freak-offovi. 

Prema dokumentu, Combs je uz pomoć suradnika "transportirao seksualne radnike i radnice preko državnih granica i međunarodno te koristio silu, prijetnje silom i prisilu kako bi žrtve natjerao da sudjeluju u seksualnim činovima s muškim seksualnim radnicima".

>>Tužitelji detaljno opisali kako su izgledali Diddyjevi freak-offovi

Tereti ga se i da je čuvao videosnimke "žrtvi kako sudjeluju u seksualnim činovima sa seksualnim radnicima", a žrtve često nisu znale da su snimane.

120 osoba pokreće tužbu protiv Diddyja

Također, 120 osoba tek planira podići tužbu protiv glazbenog mogula, od kojih je 25 bilo maloljetno u vrijeme incidenata zbog kojih ga optužuju. Jedna je osoba navodno imala 9 godina kad se dogodilo zlostavljanje.

Detalje je otkrio cijenjeni američki odvjetnik Tony Buzbee, čiji će ured pojedinačno zastupati svih 120 ljudi. Buzbee je na presici rekao da će tužbe pokrenuti u roku od mjesec dana. Od 120 osoba 60 je žena i 60 muškaraca. Optužbe se odnose na period od 1991. do ove godine.

>>Više od 100 osoba priprema tužbe protiv Diddyja

"Ova vrsta seksualnog napada, seksualnog zlostavljanja, seksualnog iskorištavanja nikad se ne bi smjela dogoditi u Sjedinjenim Državama ili bilo gdje drugdje", rekao je Buzbee na konferenciji za novinare.

Diddy sve poriče

Combsova odvjetnica Erica Wolff u izjavi za CNN naglasila je da njezin klijent kategorički odbacuje sve optužbe. "Gospodin Combs odlučno i kategorički poriče kao lažnu i klevetničku svaku tvrdnju da je bilo koga seksualno zlostavljao, uključujući maloljetnike", izjavila je Wolff dodavši da Combs jedva čeka dokazati svoju nevinost na sudu.

Sve o slučaju Diddy pronađite ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.