"Ja nosim takvu haljinu u klubove": Tiktokerica pokazala što je obukla na posao

Screenshot: TikTok

Jedna je zaposlenica na TikToku podijelila neugodno iskustvo s posla, gdje je dobila e-mail od HR-a s porukom da se oblači neprimjereno za radno okruženje.

U videu je pokazala što je nosila tog dana - usku crnu haljinu iznad koljena. U nastavku videa, pripremajući se za sastanak s HR-ovkom, zaposlenica je ponovno prikazala svoju odjeću. Na samom početku sastanka HR-ovka joj je rekla: "Moram ti priznati da sam razočarana što si danas ovako obučena. Ovaj razgovor je nužan jer smo dobili pritužbe od drugih zaposlenika."

@ultimatebykomi "You're begging for attention" 🫣 #office #officelife #hr #dresscode #outfit ♬ original sound - ULTIMATE

"Ja nosim takvu haljinu u klub"

Zaposlenica je na to odgovorila: "Mislim da to nije moj problem." HR-ovka je tada dodala: "Rekli su mi da izgledaš kao da očajnički tražiš pažnju." Na pitanje hoće li nešto poduzeti povodom toga, zaposlenica je kratko rekla: "U redu, otići ću u shopping ovaj vikend."

Video je do sada prikupio gotovo tri milijuna pregleda i više od 77 tisuća lajkova na TikToku. "Mora se priznati da su haljine prekratke", "HR-ovka je u pravu", "Ja takvu haljinu nosim u klub" i "Odjeća nije primjerena za posao, ali HR-ovkin komentar o pažnji nije bio primjeren", samo su neki od komentara, no većina je poručila da je zaposlenica zaista bila neprimjereno odjevena.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.