Jacques Houdek ne može doći sebi: Evo što mu je rekla Mariah Carey

Foto: Facebook

JACQUESU HOUDEKU ispunio se dječački san - upoznao je glazbenu divu Mariah Carey. Hrvatski pjevač ne skriva da je njegov glazbeni put uvelike inspiriran upravo djelima ove vokalne dive, a obožavao ju je još kao tinejdžer.

Da će imati priliku upoznati svog idola i svjetsku zvijezdu, koja je prodala nekoliko stotina milijuna albuma, kao dječak mogao je samo sanjati, no san mu se ostvario nakon koncerta u Beču prošlog utorka, kad je upoznao divu koja se proslavila uspješnicama kao što su "Without you", "All I want for Christmas", "Hero", "My all", "When you believe"...

"Dugo sam razmišljao što joj pokloniti – pjesmu 'Nostalgia' napisao sam inspiriran upravo njom i njenom glazbom pa sam osjetio da bi to bio pravi i najiskreniji poklon za takvu divu", poručio je Jacques.

Tu je pjesmu napisao prije dvije godine i otad je čuva za posebnu prigodu. Dugo je razmišljao što pokloniti divi poput Mariah pa joj je na kraju poklonio pjesmu koju je napisao inspiriran njezinim glazbenim putom.

"Oduševljenje nije krila ni glazbena legenda koja je CD s pjesmom dala na posebno čuvanje svojoj najbližoj asistentici. Jacques je megazvijezdi pričao o svojoj lijepoj domovini Hrvatskoj u koju ju je i pozvao, kao i na svoj koncert s Ninom Kraljić u Lisinskom iduće srijede, a Mariah je oduševila i činjenica da je Jacques mentor u showu 'The Voice', što joj je Jacques otkrio nakon što ga je pohvalila kako lijepo pjeva, čuvši ga kako je zapjevao s njenim legendarnim pratećim vokalom Treyom Lorenzom koji se našalio da će izgubiti posao nakon što Mariah čuje Jacquesa", stoji na Jacquesovom profilu na Facebooku.

Mariah je opisao kao srdačnu i iznimno toplu, a posebno ga se dojmilo što ga je, kako kaže, diva pri kraju susreta, koji će pamtiti zauvijek, zagrlila i poželjela sreću na predstojećem finalu Voicea i koncertu u Lisinskom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.