Jacques se snimao u luftiću: "Ja sam se uglavnom čokoladom hranio"

Foto: Facebook

Pjevač Jacques Houdek objavio je video na svom Facebook profilu na kojem pjeva u bazenu.

"Ja sam se uglavnom čokoladom hranio i nije bilo toga tko bi mi zabranio. Punjenih bombona pojačane doze, najbolja je stvar protiv nervoze, a najveći problem zapravo mi stvara to što moram sutra kod zubara", otpjevao je Jacques u luftiću.

ŠUBI, DUBI, DUBI… 📯Gospodin Glas “uhvaćen” u karanteni na visinskim pripremama! Uoči sutrašnjeg najvećeg koncerta na svijetu javlja se uživo iz svojeg bazenčeka 🏖️ Pa kaže: “Moj taxi je stigel! 😂😅 Šlaufek sim, šlaufek tam, i taman sam do sutra v Ivancu! Fala Bogu sutra ne moram kod zubara pa se vidimo na najvećem gradskom trgu u Ivancu - samo za vas ŽAK I NJEGOV BIG BEND! Jer naš FRODDO slavi 25 let 🎉💚 #slavimo 🎂 Red pjesme, red veselja, najveći Žakovi hitovi, najveći hitovi za decu, a popevali bumo i sve hitove svih kolega 🎤🫡 Bili budu i baloni i kokice 🎈🍿 Sve besplatno!!!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Dobro je; jesam sve rek’o? 🤣🤣🤣🤣🤣

Objavljuje JACQUES HOUDEK u Petak, 28. lipnja 2024.

Video ima preko 1500 lajkova, a pjevač je njime najavio svoj koncert u Ivancu. "Šlaufek sim, šlaufek tam, i taman sam v Ivancu", napisao je u opisu objave. Publici je obećao veliki koncert te poručio da će otpjevati svoje hitove, najpoznatije dječje hitove, ali i domaće i strane hitove svojih kolega.

Video ima i brojne komentare. "Iskren, veseljak i dijete u duši", piše u jednom komentaru. "Pjesma mog djetinjstva", stoji u još jednom komentaru ispod videa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.