Jakov Kitarović iz prvog reda pratio reviju u Biogradu na Moru. Kolinde nije bilo

Foto: Boris Kačan

Jakov Kitarović je ovog vikenda bio na modnoj reviji u Biogradu na Moru. 

Revija brenda Duchess, čija je vlasnica Snježana Schillinger (poznatija kao Mehun), održana je u sklopu Biograd Boat Showa na glavnoj rivi. Jakov je sjedio u prvom redu sa Snježaninim suprugom Franzom, ali Kolinde na ovom događaju nije bilo. Na reviju je, između ostalih, došao i Ivica Kostelić, koji je pozirao sa Schillingerima. 

Jakov nedavno proslavio 56. rođendan

Jakov Kitarović je početkom listopada proslavio 56. rođendan. Upravo je Snježana Schillinger objavila fotografije s proslave na Instagramu. Jakovu su, uz pratnju gitare, otpjevali Sretan rođendan, na kraju mu i zapljeskali, no mnogima je za oko zapela činjenica da ni tad nigdje nije bilo Kolinde.

Posljednji put su zajedno viđeni na Olimpijskim igrama u Parizu. 

"Jakov je, zahvaljujući svom stasu i crveno-bijelom dresu hrvatske olimpijske reprezentacije, ostao zabilježen na mnogim profilima, pa tako i na X-profilu glasovitog američkog glumca, komičara i voditelja Jimmyja Fallona. Međutim, umrla sam od smijeha kad ga je vozač taksija, u koji smo uskočili u kasnim noćnim satima nakon finala u košarci, zamijenio za stasitog hrvatskog vaterpolista čije su fotke doista postale viralne", šalila se tad Kolinda

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.