James Corden ispričao se vlasniku restorana koji mu je zabranio ulazak

Foto: EPA

NAKON što je vlasnik francuskog restorana Balthazar u njujorškom kvartu SoHo nedavno Jamesu Cordenu zabranio ulazak u restoran zbog njegovog ponašanja, slavni voditelj mu se sada ispričao.

"James Corden me upravo nazvao i iskreno se ispričao… Svatko tko je dovoljno jak da se ispriča mrtvoj skitnici poput mene (i mom osoblju) ne zaslužuje da mu se zabrani ulazak bilo gdje. Posebno u Balthazar", napisao je vlasnik restorana Keith McNally na svom Instagramu.

Podsjetimo, McNally nije više želio tolerirati neugodne situacije s popularnim voditeljem Jamesom Cordenom, koji je dvaput uzrokovao neugodnosti u njegovom objektu. Stao je na kraj ružnom ponašanju popularnog voditelja zabranivši mu ulazak u restoran.

"James Corden je mali kreten od čovjeka"

Prva neugodnost uslijedila je nakon što je voditelj pronašao dlaku u posluženom jelu te zahtijevao od voditelja restorana da odmah donese još jednu turu pića i plati trošak svih dosadašnjih pića jer će u protivnom napisati negativnu recenziju o restoranu.

Sljedeća situacija ticala se jela njegove supruge Julije Carey. Nezadovoljan dobivenim jelom, Corden je vikao i vrijeđao konobaricu kako ne zna raditi svoj posao. Konobarica se ispričala zbog neugodnosti te počastila stol šampanjcem.

"James Corden je vrlo nadaren komičar, ali je mali kreten od čovjeka. I mušterija koja je najviše zlostavljala moje osoblje u Balthazaru otkako je restoran otvoren prije 25 godina. Rijetko izbacujem mušteriju, ali danas sam izbacio Cordena i to me nije nasmijalo", rekao je McNally ranije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.