Jamie Foxx cinkao Diddyja FBI-u nakon što je zbog njega završio u bolnici?

Foto: EPA

Jamie Foxx je ranije ovog mjeseca izašao na pozornicu u Atlanti kako bi snimio svoj novi specijal What Had Happened Was za Netflix, u kojem se osvrnuo na dugotrajne glasine o svojoj misterioznoj hospitalizaciji prošle godine, piše Page Six. Svjedoci sa snimanja podijelili su svoje verzije, a jedan muškarac je rekao: "Foxx je direktno spomenuo Seana Diddyja Combsa u svom govoru, što je izazvalo špekulacije o njihovoj vezi i misterioznom zdravstvenom problemu koji je Foxx imao."

>>Jamie Foxx završio u bolnici, obitelj tvrdi da se radi o medicinskim komplikacijama

Diddy je odgovoran Foxxovu hospitalizaciju?

Prema riječima Chokea No Jokea, snimatelja i producenta koji je prisustvovao snimanju, Foxx je dao naslutiti da je Combs imao ulogu u njegovom hitnom medicinskom zahvatu. "Jamie je rekao da je kontaktirao FBI te da Diddy stoji iza onoga što se dogodilo", naveo je.

Međutim, ostaje nejasno jesu li ove primjedbe bile ozbiljne optužbe ili dio komične izvedbe za show. "Mislim da se nije šalio", rekao je Choke i naglasio da je Foxxov ton bio iskren. "Sami prosudite je li se šalio ili ne kad pogledate show. Znam kada je netko ozbiljan", dodao je Choke.

Foxx se bojao Diddyja?

Choke je izjavio da je Foxx tijekom nastupa rekao "Diddy mi je nešto učinio" i zatim dodao: "Ja sam taj koji je poslao FBI na njega." Choke pretpostavlja da je Foxx poduzeo taj korak jer se bojao.

"Foxx je neko vrijeme bio potpuno odsutan iz javnosti, zar ne? Sada je ponovno prisutan, i to baš otkad je Puff završio u zatvoru. Vidjeli smo ga na utakmici s vlasnikom Dallas Cowboysa Jerryjem Jonesom. Čim je Puff završio iza rešetaka, Foxx je bio na nogometnom susretu u Dallasu. A sada je upravo snimio specijal koji se dobrim dijelom bavi Diddyjem", izjavio je Choke.

Nekoć su bili "kao braća"

Po Chokeovim riječima, činilo se da su Foxx i Combs nekoć bili "kao braća" dok, navodno, nešto nije narušilo njihov odnos. Page Six je kontaktirao Chokea za komentar, a on je priznao da ga je šokiralo čuti Foxxa kako javno iznosi takve optužbe.

Poznati tjelohranitelj za slavne Big Homie CC rekao je u intervjuu za Cam Capone News prošlog tjedna: "Znam da je Combs otrovao Jamieja Foxxa i da ga je Foxx prijavio FBI-u zbog toga." Big Homie je za Page Six izjavio da je ovo saznao jer je prisustvovao na dva Foxxova nastupa na kojima je čuo njegovu verziju događaja.

Imao je "medicinsku komplikaciju"

Podsjetimo, Foxx je prošle godine obavijestio obožavatelje o svom oporavku u službenom videu nakon hospitalizacije u travnju zbog onoga što je njegova kći Corrine Foxx opisala kao "medicinsku komplikaciju".

U videu na Instagramu Foxx nije otkrio prirodu komplikacije, ali je govorio o ozbiljnosti svog stanja dok je bio u bolnici. "Ne mogu vam ni reći koliko me daleko odvelo i kako me vratilo. Prošao sam kroz nešto što sam mislio da nikad neću", rekao je Foxx, zahvalivši obožavateljima na njihovim molitvama i porukama.

Diddy čeka suđenje

Diddy je uhićen u New Yorku i nalazi se u pritvoru te se suočava s optužbama da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem.

Prošlog tjedna je protiv njega podignuto još pet optužbi. Među tužiteljima su dva muškarca i tri žene, od kojih jedna tvrdi da je imala 13 godina kad ju je Combs silovao. Uz to, Combsa se tereti i za drogiranje jednog muškarca i tri žene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.