Jamie Lee Curtis (65) izvodila vratolomije na setu, u uskoj haljini skakala na auto

Foto: Profimedia

Jamie Lee Curtis (65) zadnjeg je dana snimanja nastavka kultnog filma Freakier Friday (Šašavi petak) nebrojeno puta ponavljala jednu scenu dok redateljica Nisha Ganatra nije bila zadovoljna, piše Daily Mail. U jednoj od završnih scena moglo se vidjeti kako bezbroj puta skače na haubu automobila, a na sebi je imala pripijenu jarkoružičastu haljinu i sive čizme do koljena.

Svaki put nakon što je redateljica viknula "rez", Curtis je brzo otišla popraviti šminku i frizuru te bi opet ponovno bila spremna skakati.

Službeno je završeno snimanje 

Podsjećamo, Lindsay Lohan, koja uz Jamie Lee Curtis ima glavnu ulogu u filmu, jučer je na Instagramu podijelila da su službeno završili snimanje dugoočekivanog nastavka.

Kako prenosi Collider, nastavak bi trebao biti objavljen nekad tijekom 2025. godine, iako trenutno nije poznat točan datum. Nakon premijere u kinima, za gledanje bi trebao biti dostupan na platformi Disney+. 

Lindsay Lohan, koja u filmu glumi Annu Coleman, na Instagramu je napisala: "To je završetak Freakier Fridayja! Hvala nevjerojatnoj glumačkoj postavi, ekipi, producentima i svima iz Disneyjevih studija koji su uložili toliko ljubavi i truda u snimanje ovog filma. Jedva ga čekamo podijeliti s vama!" 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.