Janko Popović Volarić na premijeri filma u Beogradu pokazao vjenčani prsten

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

 Janko Popović Volarić bio je na premijeri filma Svemu dođe kraj redatelja Rajka Grlića u Beogradu.

44-godišnji glumac privukao je pažnju vjenčanim prstenom na ruci dok je pozirao s kolegama Živkom Anočićem i Antom Tomićem. U tom filmu Janko ima ulogu te mu je to prva suradnja s Grlićem.

"Moj lik je točno ono zbog čega ljudi mrze odvjetnike, hrvatske odvjetnike, ali ima ih svuda u svijetu, ta jedna kasta odvjetnika koji zatvaraju oči pred vrlo očitim stvarima i pristaju čak i na tu autocenzuru života u Hrvatskoj koji zadire na neki način i u kriminal", opisao je ranije svoju ulogu.

S Jankom na premijeru nije došla njegova supruga Lovorka Sršen. Glumac je nedavno na pitanje kako mu ide u bračnom životu kratko odgovorio: ''U mom životu je sve dobro i lijepo."

Vjenčanje održano u tajnosti

Podsjetimo, hrvatski glumac oženio se s dugogodišnjom djevojkom Lovorkom daleko od očiju javnosti. Čak ni njihovi prijatelji nisu na društvenim mrežama ništa objavljivali u vezi vjenčanja.

Story je pisao da je par vjenčanje proslavio u kavani Palainovka na zagrebačkom Gornjem gradu, u krugu najbližih osoba.

Inače, Lovorka i Janko u vezi su oko tri godine, no nikada nisu službeno potvrdili svoju ljubav, a u nekoliko navrata skupa su se pojavili u javnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.