Janko Popović Volarić o sinu: Jako mlad sam postao otac, David je krasan čovjek

Foto: Instagram

Glumac Janko Popović Volarić nakon dugo vremena objavio je fotografiju sa svojim sinom Davidom. Povodom objave bila je prva epizoda nove sezone dokumentarne serije Planine. Naime, Janko se s Davidom penjao na Bijele stijene i Bjelolasicu. 

"Moj sin David i ja snimali smo krajem ljeta svoje uspone i padove na Bijelim stijenama i Bjelolasici u HTV-ovoj seriji Planine. Sreli smo medvjede (4), lisice, srne, jelene, a malo i jedan drugog (2)", napisao je glumac.

Mlad je postao otac

U emisiji je pričao i o tome kako je bio jako mlad kad je dobio sina. 

"Jako sam rano postao otac. Bio sam tada jako, jako mlad. Imao sam 20 godina. Ali, puno je vremena prošlo, David je krasan čovjek i zapravo se uvijek postavlja to pitanje godina, moraš u jednom trenutku shvatiti da si odgovoran. Ja sam u tomu na neki način uspio, i njegova mama naravno. Živimo već jako dugo jedan normalan život oca i sina", rekao je Janko. 

David se divi svojim roditeljima što su rano postali roditelji. "To je stvarno pothvat. Nakon devet mjeseci moraš se početi brinuti za dijete koje ovisi o tebi apsolutno", rekao je David.

"Mi se baš i ne gledamo s tom razlikom u godinama i naš odnos je potpuno normalan. Kažu mi da bih mogao s njim izlaziti, ali ne pada mi na pamet", dodao je Janko. 

Janko je Davida dobio s pjesnikinjom Ines Peruško Rihtar, a koliko je poznato javnosti, oni nikada svoju vezu nisu okrunili brakom. Nedavno se Janko u tajnosti oženio s kantautoricom Lovorkom Sršen. 

>> Sve ljubavi Janka Popovića Volarića

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.