Kotiga: Šokiran sam kako se restoran u Poreču ponio prema kolegici influencerici

Foto: Instagram

DEAN KOTIGA oglasio se o slučaju influencerice koju je odbio restoran u Poreču.

Kotiga je objavio niz snimki u kojima komentira situaciju sa, kako kaže, svojom kolegicom Doris Stanković te nasmijao pratitelje na društvenim mrežama. "Službeno očitovanje o nedavnom slučaju kolegice influencerice Doris Stanković", naslovio je svoje snimke. 

"Ja sam skandalozno šokiran, isfrustriran... Mislim da nisu fer, mi influenceri smo isto ljudi, mi isto moramo jesti, a oni su joj uskratili ručak... I sad ljudi nju ismijavaju", objasnio je Kotiga u prvom videu pa nastavio.

"I sad je fora da se oni kao smiju influencerima, a uopće ne znaju koliko je naša struka influencerska zapravo užasno zahtjevan i stresan posao. Podložan svim kritikama, prepoznavanjima, fanovima... Ti influenceri, to je kao lako. Ja bih preporučio tom restoranu, ne znam, poželio bih mu da mora servirati bezglutenski kruh ili nešto. Ja sam šokiran", govori Kotiga.

"Iz dubine duše sam šokiran kako se naša javnost ponijela prema mojoj kolegici influencerici. Ako ovo slušaš, draga Doris, uopće se nemoj brinuti, znaš da je naša struka uz tebe. Hrvatsko društvo influencera je poslalo kružni mail u kojem je osudilo restoran. A ja sam bio u Poreču, ja sam iz Istre i bio sam u Poreču, i tamo su jako čudni ljudi. Oni uopće ne kuže... Influencerstvo je stvarno težak posao i vi koji se smijete tome nemate pojma, može vas biti sram", vikao je Kotiga i dodao da ima plan.

"Ja sam sutra u Poreču i ja ću pisati tom restoranu da su se bezobrazno ponijeli, ali da imaju priliku ispraviti tu grešku. Da ću ja doći sutra na palačinke, ali ja im čak ni ne nudim reklamu zauzvrat. Ja imam 20k više pratitelja od Doris, ja ću se samo pojaviti i želim palačinke. Nudim im da se ja pojavim u tom restoranu i da zauzvrat dobijem palačinke, zato što sam ja još veći influencer od Doris. Ja samo nudim da se pojavim. Nadam se da neće ispasti neprofesionalni kao što su ispali s njom", zaključio je.

Podsjećamo, hrvatska influencerica Doris Stanković je na svom TikToku objavila video u kojemu kaže da ne može vjerovati što joj se dogodilo nakon što ju je neimenovani restoran u Poreču odbio počastiti večerom i zauzvrat dobiti oznaku na njezinom Instagramu.

Influencerica je od restorana tražila kompenzaciju u vidu objave na Instagramu i rekla im da je to uobičajena praksa u Hrvatskoj - šef restorana joj da besplatno jelo, a ona označi restoran na Instagramu.

"I što onda, što smo time dobili? Da se netko sprda s nama zato što smo na vašem Instagram storyju? Vaša ponuda je u najmanju ruku smiješna, to može tražiti i dobiti Madonna, Serena Williams, Will Smith. Vi možete doći kod nas i jesti, uslugu ćete platiti, a mi možemo u dogovoru s vama iznos vašeg računa uplatiti u humanitarne svrhe i to objavite na svom storyju. U protivnom nema džabe ni kod stare babe. Za vas od našeg osoblja i gostiju nitko nikad nije čuo", napisali su Doris iz restorana.

U nastavku njihove konverzacije, ekipa iz restorana Doris je nazvala Instagram siroticom i guskom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.