Javio se Niall Horan: Vidio sam Liama nedavno, nisam znao da se opraštam zauvijek

Foto: Instagram

Nakon službene objave One Directiona te emotivnih oproštaja Zayna Malika, Louisa Tomlinsona i Harryja Stylesa od tragično preminulog Liama Paynea, oglasio se i posljednji bivši član popularne grupe. Niall Horan je objavio Liamovu i svoju zajedničku fotografiju iz mlađih dana te mu odao počast emotivnom porukom. 

"Shrvan sam zbog smrti mog nevjerojatnog prijatelja Liama. Ovo mi se čini kao da nije stvarnost. Imao je toliku energiju za život i strast za poslom koja je bila zarazna. Bio je najpametniji i uvijek je činio da se svi osjećaju sretno i sigurno. Sve zbog čega smo se smijali tijekom godina, ponekad i oko najjednostavnijih stvari, stalno mi se vraća u misli kroz tugu", napisao je. 

"Sretan sam što sam te vidio"

"Takvo prijateljstvo i povezanost ne događa se često u životu. Sretan sam što sam te nedavno vidio. Nažalost, nisam znao da će to biti naš oproštaj. To mi slama srce", dodao je. "Voli te tvoj brat", napisao je te na kraju izjavio sućut Liamovoj obitelji i njegovom 7-godišnjem sinu Bearu. 

Liam s bendom izdao pet albuma

Grupa One Direction formirana je 2010. godine. Liam je s bendom izdao pet albuma - Up All Night (2011.), Take Me Home (2012.), Midnight Memories (2013.), Four (2014.) i Made in the A.M. (2015.). 

Nakon što su članovi benda odlučili uzeti pauzu 2015. godine, Liam je započeo solo karijeru. Njegov prvi singl kao solo izvođača, Strip That Down, izašao je 2017. godine u suradnji s Quavom i dosegao visok plasman na top ljestvicama diljem svijeta.

Teško se nosio sa slavom

Liam Payne je 2021. godine priznao da je imao "teške suicidalne misli" i da je konzumirao teške droge dok je pjevao u One Directionu.

Ispričao je da su najveći problemi počeli na njihovim nastupima, kada zbog velikog broja obožavatelja koji su ih pratili gdje god se pojave nisu smjeli izaći iz svojih hotelskih soba. "Budete zaključani u sobi cijeli dan, a što se nalazi u sobi? Pa, mini bar s alkoholom", ispričao je Liam tada. 

Podsjećamo, 31-godišnji pjevač pao je s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda.

Više detalja o njegovom životu i iznenadnoj smrti možete pročitati ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.