Je li Silvio Berlusconi lagao o svom sumnjivom odnosu s 18-godišnjakinjom?

"NE MOGU niti želim biti s čovjekom koji se druži s maloljetnicama i izražava prema istima određene osjećaje", izjavila je supruga Silvia Berlusconija, Veronica Lario, koja je prije nekoliko dana zatražila razvod braka zbog suprugovog sumnjivog prijateljstva s 18-godišnjom Noemi Letizijom. Nakon što je reagirala uskoro bivša supruga kontroverznog talijanskog premijera, u medije je sa svojom pričom izašao i 22-godišnji Gino Flaminio, bivši dečko 18-godišnjakinje.

"Noemini roditelji nemaju nikakve veze s Berlusconijem"

Kako tvrdi ljubomorni Gino, prekinuo je s Noemi jer je ona previše vremena provodila s Berlusconijem. U intervjuu za časopis La Repubblica, Gino je između ostalog otkrio kako nije istina da je političar prijatelj Noemine obitelji, već da ju je nazvao nakon što je vidio njezine fotografije koje su bile namijenjene modnoj agenciji za koju ona radi.

"Noemini roditelji nemaju nikakve veze s Berlusconijem. Njihova veza je započela u jesen 2008. godine. Rekla mi je da mora poslati svoje fotografije u Rim jednoj modnoj agenciji. Te iste fotke su došle u ruke Berlusconijevog asistenta koji ih je slučajno ostavio u premijerovoj kući", rekao je Gino koji dodaje da je samo nekoliko sati kasnije Naomi dobila poziv od Berlusconija.

"Rekao sam joj da mi se ne sviđa način na koji razgovara s njom. Ona je slatka i nevina djevojka"

"Prije nego je otkrio identitet, ispitivao ju je u koju školu ide, što je zanima u životu i što joj rade roditelji. Rekao sam joj da mi se ne sviđa način na koji razgovara s njom. Ona je slatka i nevina djevojka", priznaje bivši dečko koji je s Naomi odlučio prekinuti kada mu je u prosincu rekla da putuje na Sardiniju kako bi dočekala Novu godinu u Berlusconijevoj vili.


"Kad se vratila, rekla mi je da je tamo bilo 30 djevojaka i da se Silvio jako lijepo odnosio prema njima. Također mi je rekla da je on bio jedini muškarac tamo, ali nisam joj vjerovao", otkriva 22-godišnjak koji kaže da je nakon toga često znao uhvatiti svoju djevojku u laži. Ranije danas, u ekskluzivnom intervjuu za CNN, Silvio Berlusconi je izjavio kako poznaje njezinog oca duže vrijeme i da se sasvim slučajno pojavio na njezinom 18. rođendanu.

Podsjetimo, iako na rođendanima svoje rođene djece uopće ne sudjeluje, nedavno je došao na proslavu Noeminog 18. i poklonio joj dijamantu ogrlicu, a ona je, ugledavši ga, uzviknula "tatice". "Da, meni je on poput drugog oca. Rekao mi je da ga podsjećam na njegovu kćer Barbaru", izjavila je Noemi koja je također izjavila da je njihovo prijateljstvo bilo iznenađenje. "Prije toga nitko nije znao za moje prijateljstvo s taticom Silvijem. To je prvi moj rođendan na kojem je bio, ali uvijek je tu za mene. Jednom mi je kupio dijamante. Uvijek mi nešto poklanja" rekla je Naomi.

S obzirom da svatko tvrdi svoje, priča mladog Gina je još više pomutila vodu tako da još uvijek nije poznat točan odnos Berlusconija i mlade Noemi. Poznato je samo da ga je druženje s njom koštalo braka sa suprugom, ali vjerojatno i ponekog glasača s obzirom da se uskoro u Italiji održavaju izbori zastupnika za europski parlament.

A.M.
Foto: JLP, AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.