"Hrvatska ima istinsku zvijezdu": Martinov nastup iz Voicea je hit na internetu

Screenshot: HRT

MARTIN Kosovec (18) pobijedio je u četvrtoj sezoni glazbenog showa The Voice. Gledatelji su mu dali čak 88 tisuća glasova, a nastavili su ga slušati i na YouTubeu. Martin je od sinoć izvedbom pjesme Sjaj u tami skupio 146 tisuća pregleda i gotovo pet tisuća lajkova.

Njegov je nastup već drugi u trendingu u Hrvatskoj, a do kraja dana vjerojatno će se popeti na sam vrh najpopularnijih videa u Hrvatskoj.

"Hrvatska ima istinsku pjevačku zvijezdu nakon dugo vremena. Čestitke Martinu, Vanni i cijelom timu", "Drukčije nije moglo bit!!!! Pobijedio je glas, glazba, umjetnost... Martine, ti si naš sjaj u tami", "Ovo majka rađa jednom u 100 godina! Martine hvala ti na ovim emocijama i istinskoj i iskrenoj interpretaciji na svakom nastupu", pišu gledatelji.

"Ovo je pobjeda muzike i ljubavi..."

Martin se nakon pobjede sa svojom mentoricom Vannom oglasio na službenom Instagram profilu showa.

"Sretan sam, zadovoljan, ali podjednako sam sretan i za ostale kandidate. Plasman nije bitan, bitno je da smo zajedno", rekao je skromni Martin.

Nakon pobjede javio se i na svom Instagramu. 

"Ovo nije moja pobjeda, ovo je pobjeda svih ovih ljudi, pobjeda muzike i ljubavi, jer plasman je samo brojka, a prijateljstva stečena kroz ovih 5 mjeseci su za mene pobjeda. Živjeli", napisao je Martin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.