Jeff Bezos i njegova zaručnica privukli pažnju dok su šetali "kampom za milijardere"

Foto: Profimedia

Vlasnik Amazona Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez privlačili su poglede šetajući Allen & Co. Sun Valley konferencijom, koju mnogi nazivaju "ljetnim kampom za milijardere".

Za popodnevnu šetnju Sanchez je odjenula Chanelovu suknju od kašmira te je uparila s krem ​​kardiganom i smeđim topom, prenosi Page Six. Izgled je dopunila bijelim tenisicama, smeđim avijatičarskim sunčanim naočalama, a imala je i skupocjenu svijetloružičastu Louis Vuitton torbicu. Bezos se, pak, pojavio u, za njega karakterističnoj, crnoj majici kratkih rukava, crnom prsluku i sivim hlačama.

U idućih nekoliko dana par će se pridružiti desecima drugih izvršnih direktora, investitora, političara i poslovnih lidera kako bi uživali u prirodi te razgovarali o poslu i radili na stvaranju partnerstava. Ostali značajni sudionici ovogodišnje konferencije uključuju izvršnog direktora Applea, Tima Cooka, izvršnog direktora Disneyja, Boba Igera, vlasnika New England Patriotsa, Roberta Krafta i predsjednika Warner Bros. Discoveryja, Davida Zaslava.

Inače, Sanchez i Bezos su učestala tema brojnih medija, a posljednje su viđeni u Italiji prošlog tjedna. Primijećeni su kako sjede blizu jedno drugome i drže se za ruke tijekom modne revije brenda Dolce Gabbana, gdje je njen sin Nikk Gonzalez, kojeg je dobila s bivšim Tonyjem Gonzalezom, prošetao pistom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.