Jelena Perčin mjesecima bila razdvojena od muža, sad ga hvali: Ništa mu nije teško

Screenshot: YouTube

GLUMAČKI par Jelena Perčin i Momčilo Otašević u prošloj godini dobili su sina Jakšu, ali su zbog pandemije često bili razdvojeni.

Zbog glumčevih angažmana izvan Hrvatske njihova kći Maša je nekoliko mjeseci bila s njim u rodnom Cetinju, a Jelena je ostala u Zagrebu s Jakšom i Lotom.

"Razdvojenost nikad nije dobra, lijepa i ugodna stvar, ali nekako se rasporedimo da se oboje možemo i odmoriti i raditi, i postići sve obveze što moramo", rekao je Otašević za In Magazin. 

Zbog toga iznimno cijene zajedničke trenutke. 

"Ja ga stalno zovem tata godine. Momo stvarno kao tata ima energije, volje, ništa mu nije teško. Stvarno čovjek s kojim poželiš imati djecu", rekla je Jelena. 

"Kad se dvoje voli i poštuje i kad im je lijepo, samo nam ostaje da još uživamo, i taj dio ispoštujemo", dodao je Momčilo. 

Objavljuje Jelena PercinSubota, 10. kolovoza 2019.

Krajem mjeseca Momčilo ima predstavu Tesla ili prilagođavanje anđela u Splitu.

"Između idem do Crne Gore igrati stare predstave, i do Beograda snimati seriju. Narednih 15 dana bit će ovo na što smo navikli, s tim da će me vidjeti dva-tri puta jer ću uhvatiti krug", otkrio je.

I Jelena se vraća kazalištu.

"Čekam nove izazove u novom nenormalnom. I nama se situacija u teatru mijenja iz dana u dan, ovisno o epidemiološkoj situaciji", ispričala je.

Jelena iz prvog braka ima kćer Lotu, a s Momčilom dvoipolgodišnju djevojčicu Mašu i sinčića Jakšu. 

Jelena Perčin i Momčilo Otašević o svojoj svakodnevnici

Akcija od jutra do mraka - tako bi se mogla opisati svakodnevica u domu glumačkog para Jelene Perčin i Momčila Otaševića. Prije pet mjeseci obitelj se povećala za dječaka Jakšu, koji je stigao na radost i roditelja i sestara Lote i Maše. Obitelj je donedavno bila razdvojena čak pet mjeseci, no sad su ponovno na okupu. Djelić svoje radosti, strahova i planova podijelili su s našom Lanom Samaržijom. ☺️❤️

Objavljuje IN MAGAZIN u Srijeda, 12. svibnja 2021.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.