Jelena pozirala ispred Novakove medalje: "Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena"

Foto: Instagram

Jelena Đoković je na svom Instagram profilu objavila video u kojem ponosno pokazuje zlatnu medalju koju je njen suprug Novak Đoković osvojio na Olimpijskim igrama u Parizu.

Za ovu svečanost odabrala je elegantnu kratku haljinu i otvorene štikle. Izgled je upotpunila nakitom i odlučila se za jednostavnu šminku i frizuru.

"Noletovo zlato je i tvoje"

"Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena", "Bravo, Jeco. Noletovo zlato je isto toliko tvoje", "Bolje nije moglo! Preslatka si u toj svojoj sreći", "Uvijek mu je bila podrška i vjetar u leđa", samo su neki od komentara koji su njihovi obožavatelji pisali ispod objave.

Đoković je upotpunio karijerni Golden Slam

Podsjećamo, Novak je osvojio zlato u muškom singlu na Olimpijskim igrama u Parizu. U finalu je pobijedio Carlosa Alcaraza 7:6, 7:6. Prva je to zlatna medalja u karijeri 37-godišnjeg srpskog tenisača, koji je tako upotpunio karijerni Golden Slam, odnosno osvajanje sva četiri Grand Slama i olimpijskog zlata. Dosad su to u povijesti tenisa uspjeli samo Steffi Graf, Andre Agassi, Rafael Nadal i Serena Williams.

Na tribine je nakon pobjede otišao zagrliti svoju obitelj, ženu i dvoje djece. "Otišao sam odmah sve njih zagrliti, presretan sam što sam donio zlato Srbiji, ovo je možda moj najveći sportski uspjeh u životu", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.