Jelena Rozga o odnosu sa Severinom: Svatko radi posao na svoj način, nikog ne diram

Foto: Ivana Ivanovic/Jurica Galoic/PIXSELL

Jelena Rozga osvrnula se na dugogodišnje glasine koje kruže regijom - da nije u dobrim odnosima sa Severinom Vučković. Rozga kaže da to nije istina.

"To je sve napuhano. Ja sam sa svim svojim kolegama u odličnim odnosima. Svatko radi posao na svoj način, ja se u nikog ne diram, poštujem svakog i to je to", rekla je pjevačica u Klix studiju u intervjuu povodom njenog nadolazećeg nastupa u Zetri.

Podsjećamo, godinama se pričalo da Severina i Rozga nisu u idiličnim odnosima. Iako se o razlozima sukoba samo nagađalo, njih dvije nikada o tome nisu željele javno govoriti. Nikada ne govore loše jedna o drugoj u medijima, ali odbijaju komentirati nastupe, izgled i karijeru ove druge.

 

 

Kad je crnogorski novinar prije nekoliko godina od Jelene pokušao izvući nekoliko riječi o Severini, dobio je kratak odgovor: "Nema pitanja o kolegama, to znaš."

Rozga će nastupati i u Beogradu

Nakon Sarajeva splitska pjevačica pjevat će u Beogradu. Zakazala je, naime, pet koncerata. Rozga će tako beogradskoj publici pjevati 20., 21., 26., 27. i 28. prosinca.

"Moje najdraže doba u godini su božićni i novogodišnji blagdani, moje najdraže mjesto na svijetu je bina, a zbog vas, dragi moji, radimo i 5. koncert u Sava centru, i to 28.12. Volim vas do neba, mojoj sreći nema kraja", napisala je Jelena na svojem Instagramu. 

Jelena iza sebe ima rasprodane koncerte u najvećim arenama u regiji, među kojima je i beogradska Štark arena koju je napunila u travnju prošle godine u sklopu regionalne turneje Minut srca mog. 

Dvorana Sava centar, u kojoj će nastupiti u prosincu, prima nešto više od 4000 ljudi, a ovo nije prvi put da će Rozga zapjevati na tom mjestu. Bila je čest gost s grupom Magazin, a zatim je i 2011. godine, kao solistica, popunila sva sjedala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.