Jenna Ortega na londonskoj premijeri Beetlejuicea privukla pažnju neobičnom torbicom

Foto: Profimedia/EPA

Nakon što je zablistala na premijeri filma Beetlejuice Beetlejuice na otvorenju 81. Venecijanskog filmskog festivala, 21-godišnja Jenna Ortega bila je zvijezda crvenog tepiha na londonskoj premijeri. 

Svojim pojavljivanjem nastavila je tematsku turneju za Beetlejuice Beetlejuice. Nosila je haljinu Harrisa Reeda s korzetom i baršunaste rukavice, a modni dodaci promovirali su film. Ortega je nosila torbicu u obliku izmišljene kuće kojoj se odvija većina radnje u originalnom filmu iz 1988.

Dizajner torbice: Ovo je jedan od najvećih projekata u mom životu

Na Instagramu je dizajner Marc Ozias nazvao stvaranje jedinstvene torbe "jednim od najvećih projekata u životu". "Znao sam da želim rekreirati kuću iz Beetlejuicea bez obzira na to koliko bi to bilo izazovno", kazao je.

Osim jedinstvene torbice, Ortega je nosila razni nakit iz kolaboracije brenda Fabergé i Beetlejuicea, među kojim su svjetlucave naušnice, prsten s rubinom i prsten sa smaragdom.

Nastavak Beetlejuicea režirao je Tim Burton. Beetlejuicea glumi Michael Keaton, Monica Bellucci utjelovila je Dolores, Beetlejuiceovu suprugu, Jenna Ortega glumi Astrid Deetz, a Winona Ryder Astridinu majku. Film u kina stiže 6. rujna. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.