Jennifer Lopez razočarala pratitelje novom objavom na Instagramu

Foto: EPA

Jennifer Lopez objavila je story na svom Instagram profilu u kojem pozira našminkana, a guste kovrče pustila je preko ramena. To je vjerojatno malo razočaralo njezine obožavatelje i korisnike društvenih mreža koji su se nadali da će se, umjesto selfieja na kojem ne piše ništa, pjevačica oglasiti povodom razvoda od Bena Afflecka, piše Daily Mail. 

Njezini obožavatelji odmah su primijetili okićeno božićno drvce u pozadini i kućni ogrtač debljeg materijala te su zaključili da je to fotografija iz njezine arhive uslikana prošle zime. 

Ne želi zadržati Affleckovo prezime

Podsjećamo, Lopez je u utorak, 20. kolovoza, podnijela zahtjev za raskid dvogodišnjeg braka u Los Angelesu, što se poklapa s godišnjicom Affleckove i njezine svadbe u Riceborou u Georgiji 2022. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku.

Uz papire za rastavu, Jennifer je podnijela i zahtjev za promjenom prezimena. Iako je svi već desetljećima znaju samo kao Jennifer Lopez, ona se već godinama tako ne zove. Naime, pjevačica je uzela Benovo prezime pa je njezino zakonsko ime zadnje dvije godine bilo Jennifer Lynn Affleck.

Problemi su počeli na medenom mjesecu

Navodno su problemi počeli već na njihovom medenom mjesecu na jezeru Como u Italiji, otkrio je bliski izvor za Page Six.

"Njemu je smetalo što ih paparazzi prate. Ona je međunarodna superzvijezda, a on se ponašao kao da ga je iznenadilo što ih prate", rekao je izvor. "Jedva bi razgovarali jedno s drugim tijekom onoga što je trebalo biti najsretnije razdoblje u njihovom životu. On ju je uvjerio da se promijenio, ali to je kratko trajalo", tvrdi njihov bliski izvor.

Affleck je žudio za više privatnosti

Brza romansa brzo je izblijedjela nakon što se prilagodio trijeznom životu. Affleck je počeo žudjeti za više privatnosti i više nije mogao podnijeti Lopezin nivo slave. Unatoč tome, tvrde da je još vodio računa o njezinim osjećajima. Opisali su ga kao "vrlo zaštitnički nastrojenog prema njoj", što je utjecalo na njegovu odluku da odgodi podnošenje zahtjeva za razvod.

Mnoge je iznenadila informacija da par navodno nije potpisao predbračni ugovor. Bez sklopljenog predbračnog ugovora, individualna zarada Jennifer i Bena u posljednje dvije godine - bilo da se radi o filmskim projektima ili drugim velikim poslovima - zajedničko je vlasništvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.