Jessica Chastain izazvala bijes na društvenim mrežama, a sve zbog - 13 eura

Foto: EPA

Jessica Chastain postala je predmet sprdnje na internetu nakon što se žalila zbog nedostatka usluge na luksuznom letu. 47-godišnja glumica na X-u je napisala da ju je razbjesnilo što na letu od šest sati nije radila usluga gledanja serija i filmova u business klasi. Posebno ju ljuti što joj avioprijevoznik JetBlue nudi kompenzaciju od 15 dolara (13.7 eura), nakon što su ona i suprug pojedinačno platili po 1500 dolara (1370 eura) za mjesto na letu. 

"Ovo je 1/100 iznosa koji sam vam platila. Platila sam za vašu uslugu gledanja televizije koja uopće nije radila tijekom mojeg leta. Pretpostavljam da je vrijedilo dobiti 15 dolara", napisala je Jessica na društvenoj mreži u objavi koju je naposljetku izbrisala.

Javno se ispričali iz aviokompanije

Nakon njezine objave na X-u su joj se javno ispričali iz aviokompanije. "Jessica, žao nam je što si razočarana. Javite nam se porukom kako bismo vidjeli što možemo napraviti", napisali su, a glumica je u komentarima priložila screenshot razgovora koji je ranije vodila sa službom za korisnike.

Pratitelji je prozvali

Jessicu su na društvenim mrežama prozvali brojni pratitelji pišući joj da je jako sebična. Neki su napomenuli da nije u redu što je javno govorila o kojoj je zrakoplovnoj tvrtki riječ te je optuživali da nema srama s obzirom na to koliko je ljudi izgubilo život tijekom nedavnih uragana.

"Je li vam zaista 6 sati u samoći toliko grozno da izgubite živce zbog nedostatka filmova?" još je bio jedan od komentara.

Inače, Jessica je poznata po glavnim ulogama u projektima s feminističkim temama, primila je razna priznanja, uključujući Oscara i Zlatni globus, uz nominacije za dvije nagrade Tony i nagradu Primetime Emmy. Njeno bogatstvo procjenjuje se na 50 milijuna dolara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.