Jeste li znali da George Clooney ima sestru? Starija je od njega godinu dana

Foto: EPA/Profimedia

George Clooney (63) ima stariju sestru Adeliju Zeidler (64) koja, za razliku od slavnog brata, preferira miran život. Svoju privatnost čuva za sebe i prava je rijetkost vidjeti je u javnosti. Često njegovi obožavatelji ističu kako glumac i njegova sestra nemaju fizičke sličnosti. 

Ada je na svijet došla samo godinu dana prije Georgea, u braku novinara Nicka Clooneya i spisateljice Nine Bruce Warren. Navodno je ostala živjeti u rodnoj Augusti, a nakon što je završila koledž u Louisvilleu, a neko je vrijeme radila kao knjigovotkinja.

Njihova majka podijelila je uspomenu iz djetinjstva

Clooney o svom djetinjstvu uvijek priča s osmijehom. "Sretan sam što sam odrastao u malom gradu", rekao je slavni glumac za The Tennessean, a njegova je majka jednom podijelila značajnu uspomenu.

"Jednog sam dana došla kući s posla i zatekla Georgea, Adu i nekoliko njihovih prijatelja na zabavi u našoj kući. Lizali su sljezove kolačiće i gađali se njima. Cijela nam je kuća bila prekrivena ljepljivim bombonima", rekla je njihova majka Nina za HGTV 2006. godine.

Georgeova sestra je udovica

Adelia je ostala udovica nakon što je njezin suprug Norman Seidler preminuo od iznenadnog srčanog udara u listopadu 2004. godine. Vjenčali su se u Augusti 14. ožujka 1987. godine, a obredu je prisustvovala cijela obitelj predvođena Georgeom, koji je čitao Sveto pismo. Dobili su dvoje djece, sina Nicholasa i kćer Alison, na koje je slavni ujak jako ponosan.

"Moj nećak je upravo proglašen kraljem maturalne. U istoj srednjoj školi koju sam pohađao, a titula mi je prošla", našalio se Clooney za CBS 2015. godine.

Adelia je 2012. demantirala glasine da je George homoseksualac

Prije nego što je započeo vezu s Amal, šuškalo se o Clooneyjevoj seksualnosti, unatoč njegovim prethodnim vezama sa ženama, a njegova sestra je 2012. dala rijedak intervju u kojem je odlučno demantirala da joj je brat homoseksualac. "Da, prilično je smiješno, više niti ne obraćamo pažnju na takve priče", rekla je za New York Daily News. "Imao je nekoliko djevojaka i u srednjoj školi, ali nikada više od jedne u isto vrijeme. Nije takav tip. Prvo bi par mjeseci hodao s jednom, a onda par mjeseci s drugom", objasnila je. 

Razmišljala je da krene bratovim stopama

Tom prilikom otkrila je da je i sama u nekim trenucima razmišljala da krene bratovim stopama. "Istina je, postoji dio mene koji bi želio postati poznata glumica ili tako nešto. Uživam u glumi, štoviše, bila sam jako dobra u tome, ali nisam imala dovoljno hrabrosti za sve što ovo zanimanje podrazumijeva", rekla je ona. 

Ada je tada šokirala javnost priznanjem da nema Georgeov broj telefona, već da se dopisuju preko maila. "Nemam njegov broj, jednostavno je - zamislite da izgubim mobitel. Može me nazvati, povremeno, ali e-mail je zgodniji za nas oboje", rekla je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.