J.Lo: Ne trebam muškarca da bih bila sretna. Trebalo mi je 30 godina da to shvatim

Foto: EPA

U nedavno objavljenom razgovoru s komičarkom Nikki Glaser za časopis Interview, pjevačica i glumica Jennifer Lopez govorila je o spoznaji da sreću može pronaći sama. 

"Ljudi koji su romantičari i vole biti u vezama, žele ostariti s nekim, misle: 'Moram to imati da bih bila potpuna i sretna'. Ali nije tako", rekla je J.Lo govoreći o prihvaćanju samačkog života nakon što je podnijela zahtjev za razvod od Bena Afflecka. 

"Trebalo mi je samo 30 godina", dodala je kroz smijeh.

Lopez, koja se udavala četiri puta, udala se za Afflecka (52) u srpnju 2022. nakon što su obnovili svoju romansu 2021. Međutim, Lopez je podnijela zahtjev za razvod, a u njemu je navela kao datum rastave 26. travnja 2024. 

"Znam što se sve piše o meni"

Govorila je i o glasinama o njenom životu.

"Radim ovo jako dugo. Mrzim što to moram priznati jer volim misliti da još uvijek imam 16 godina, ali nemam. Znam što se sve piše i govori o meni. Sva nagađanja o tome tko sam kao osoba nije ono što jesam. Naučila sam to prije mnogo vremena. Društvene medije, koji su se pojavili nakon što sam već bila u javnosti, ne shvaćam ozbiljno kao ostali", kaže J.Lo.

"Znam da sam dobra osoba. Znam da sam dobra mama. Znam tko su moji prijatelji. Znam da moji prijatelji znaju tko sam, moja mama, tata, svi oni. Ako se nadate dugoj karijeri, morate se naučiti nositi s tim dijelom posla", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.