J.Lo progovorila o Afflecku: Taj raskid mi je trebao. Trebala sam to i prije znati

Foto: Instagram/EPA

Jennifer Lopez progovorila je za magazin Interview o velikim promjenama koje su joj se dogodile u životu te onome što je naučila dok je prolazila kroz teške životne faze. Rekla je da ne žali zbog svojih izbora ni jedne sekunde.

"To je cjeloživotni proces," rekla je Jennifer o svojoj neprestanoj potrazi za samorazumijevanjem i otkrivanjem kroz životne uspone i padove. "Bilo je trenutaka kada sam mislila da sam shvatila sve i naučila neke životne lekcije, ali onda mi ih život ponovno pošalje i tada shvatim da ništa nisam naučila", ispričala je iskreno poznata pjevačica i glumica. 

Spomenula je i Bena Afflecka

Pričala je i o razvodu od Bena Afflecka. Rekla je da smatra da joj je taj razlaz zaista trebao. "Žao mi je što mi je trebalo dugo da shvatim, i to nakon nekoliko puta. Trebala sam to znati i prije, sada shvaćam", rekla je J.Lo. 

>>Oglasio se prvi suprug Jennifer Lopez: Evo kako je doista biti s njom u braku

Našalila se na svoj račun: "Voljela sam biti u vezama i željela sam ostarjeti s nekim. Smatrala sam da ću tako biti cjelovita i sretna, no nisam bila. Konačno sam naučila lekciju - trebalo mi je samo 30 godina."

"Ne želim započinjati nove veze"

Otkrila je i da sada ne traži i ne želi započinjati nove veze. "Pomalo sam uzbuđena što sam i što ću biti sama. Ne tražim nikoga jer želim vidjeti što mogu napraviti kada letim sama, kada sam slobodna", rekla je te dodala: "Moraš biti zdrav i moraš biti potpun ako želiš nešto više. Moraš sam sa sobom biti dobar. I prije sam mislila da sam ovo shvaćala, ali nisam. Ovo ljeto sam odlučila da moram biti sama, želim dokazati sebi da to mogu."

Upitali su je smatra li da će to biti teško. "Osjećam usamljenost, strah, tugu i očaj... Ali, kada prihvatiš te osjećaje i kažeš sam sebi da te oni neće ubiti, onda shvatim da sam sposobna osjećati i sreću i radost... Biti u vezi s nekim ne definira me", rekla je Jennifer. 

Brak J.Lo i Afflecka trajao je dvije godine

Podsjećamo, Lopez je 20. kolovoza ove godine podnijela zahtjev za raskid dvogodišnjeg braka u Los Angelesu, što se poklapa s godišnjicom Affleckove i njezine svadbe u Riceborou u Georgiji 2022. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku.

Uz papire za rastavu Jennifer je podnijela i zahtjev za promjenom prezimena. Iako je svi već desetljećima znaju samo kao Jennifer Lopez, ona se već godinama tako ne zove. Naime, pjevačica je uzela Benovo prezime pa je njezino zakonsko ime zadnje dvije godine bilo Jennifer Lynn Affleck.

Lopez i Affleck vjenčali su se više od 20 godina nakon što su se prvi put upoznali na snimanju komedije Gigli. Par se prvo zaručio u studenom 2002. Nekoliko dana prije nego što su se trebali vjenčati u rujnu 2003., odgodili su vjenčanje navodeći kao razlog "pretjeranu medijsku pozornost". U siječnju 2004. službeno su se razišli, no 16 godina kasnije opet su dali šansu svojoj ljubavi, koja nije dugo potrajala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.