Joe Jonas nakon razvoda najavio novi solo album: "Ne želim nikoga napadati"

Foto: EPA

Pjevač Joe Jonas trenutno radi na svom novom albumu, no ne planira uključiti pjesmu koja govori o njegovom bivšem braku s glumicom Sophie Turner. Jonas je rekao da je u stvaranju svog novog solo albuma Music for People Who Believe in Love prošao i kroz svojevrstan terapeutski proces, prenosi Page Six.

"Sretan sam onim što imam u životu"

"Proces je ponekad bio zastrašujući, ali i oslobađajući. Ne želim nikoga napadati ovim albumom. Ne tražim da stvari postanu dramatične. Sretan sam s onim što imam u životu, zahvalan sam na svemu, uključujući svoje dvije prekrasne kćeri...", izjavio je Jonas, koji s bivšom suprugom ima 4-godišnju Willu i 2-godišnju Delphine.

"Kako sam sretan, tako i moja glazba treba odražavati to stanje, uključujući i putovanje do tog stanja", dodao je glazbenik i napomenuo da će album, zakazan za objavu 18. listopada, biti najosobniji rad u njegovoj karijeri. Jonas je rekao da je osjećao snažnu emocionalnu potrebu za radom na glazbi i nije znao kamo će ga to odvesti.

"Imali smo malo vremena i radili smo na albumu u razdoblju od dva do tri tjedna. Zaista sam uzbuđen", rekao je Joe, koji je jedan od trojice poznate braće. Također je istaknuo da su mu braća Kevin i Nick, koji su također u bendu, pružila podršku u njegovom solo projektu.

Rastali se prošle godine

Jonas je podnio zahtjev za razvod od Turner u rujnu 2023., nakon četiri godine braka. Razvod je ubrzo nakon toga postao još zanimljiviji javnosti jer je Turner podnijela protutužbu protiv pjevača. Tvrdila je da je njihovim kćerima uskratio putovnice i tako ih oteo.

Ipak, bivši su supružnici postigli privremeni dogovor o skrbništvu nad Willom i Delphine, koje prema dogovoru trebaju živjeti na dvije lokacije - u Engleskoj i Americi. Na kraju je Turner odustala od optužbe za otmicu, a ljubav je pronašla s aristokratom Peregrineom Pearsonom, dok Jonas sada uživa u društvu libanonske glumice Laile Abdallah.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.