Joe Jonas snimljen s misterioznom brinetom u Grčkoj. Evo tko je ona

Foto: Profimedia

Joe Jonas nedavno je ljetovao u Crnoj Gori, a sada uživa u Grčkoj. Društvo mu pravi misteriozna djevojka čiji se identitet nije znao sve dosad. Daily Mail je objavio da je u pitanju libanonska glumica Laila Abdallah.

Naime, paparazzi su Lailu i Jonasa, koji se prošle godine razveo od zvijezde Igre prijestolja Sophie Turner, snimili u Ateni tijekom romantičnog odmora. Iako se prilikom objave fotografija nije znalo o kome je riječ, britanski medij otkrio je kako Joe ljubi glumicu iz Libanona. Na paparazzo fotografijama par se grlio, ljubio i družio na plaži i u plićaku.

Tko je Laila Abdallah?

Laila je rođena u Libanonu, a živi u Kuvajtu. U svojoj rodnoj zemlji poznata je po brojim ulogama u TV serijama. Karijeru je započela kao model u glazbenim spotovima, ali onda se opredijelila za glumu. Imala je uloge u više od 25 televizijskih serija i četiri filma.

Laila je, baš poput Jonasa, prošla kroz razvod. U prosincu 2017. godine udala se za iranskog glumca Abdullaha Abbasa, no njihov brak nije dugo potrajao. Razveli su se već u veljači 2018. godine.

Nije poznato kada se razvila romansa između Jonasa i Laile, no zajedno su se pojavili na svečanom otvorenju hotelskog kompleksa One&Only Aesthesis u Grčkoj ovog mjeseca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.