Komičar na Emmyjima odao počast svom uginulom psu, publika prasnula u smijeh

Foto: EPA

Britanski komičar i voditelj HBO-ove emisije Last Week Tonight John Oliver je na jučerašnjoj dodjeli nagrada Emmy tijekom govora odao počast svom psu koji je nedavno uginuo i tako nasmijao publiku. 

Izazvao je smijeh publike

"Također želim zahvaliti, ovo će biti vrlo glupo, našem psu. Imali smo fantastičnog psa", rekao je u jednom dijelu govora. "Bila je na našem vjenčanju, izvukla nas je kroz pandemiju, a bila je s nama i kroz dvije trudnoće", kazao je John.

U tom trenutku u pozadini je počela svirati tužna glazba koja je zatim pratila njegovu priču. "Odličan izbor glazbe", komentirao je komičar te dodao: "Bila je nevjerojatan pas i ovo nije samo za nju. Ovo je za sve dobre pse." Publika ga je zatim ispratila s pozornice velikim aplauzom i smijehom. 

Serija Shogun je srušila rekord na dodjeli Emmyja

Podsjećamo, najveći ovogodišnji pobjednici su humoristično-dramska serija The Bear i povijesna serija Shogun. Na obje serije radio je kanal FX. 

Shogun je na sinoćnjoj dodjeli osvojio četiri Emmyja, u kategorijama za najbolju seriju, najboljeg glavnog glumca, najbolju glavnu glumicu i najbolju režiju, dok je prošli tjedan osvojio 14 Creative Arts Emmyja.

Uz sveukupno 18 Emmyja, Shogun je srušio rekord i ušao u povijest kao serija koja je osvojila najviše Emmyja u jednoj sezoni. Osim toga, ovo je prvi put da je Emmyja za najbolju dramsku seriju osvojila serija koja nije na engleskom jeziku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.