Jojo Siwa ide na Eurosong? "Ja sam zapravo Poljakinja, u pregovorima smo"

Screenshot: YouTube

Američka pjevačica, glumica i youtuberica JoJo Siwa (21) izjavila je da je u pregovorima oko potencijalnog predstavljanja Poljske na Eurosongu 2025. godine.

"Ja sam zapravo Poljakinja"

Jojo je jučer na TikToku objavila da putuje za Poljsku te poručila da njezin nedavni singl Yesterday’s Tomorrow’s Today postaje sve popularniji u Poljskoj. "Smiješno je to što sam zapravo Poljakinja", otkrila je u jednom TikToku dok se pripremala za let.

@itsjojosiwa

❤️🔮🇵🇱🌏✨🐍

♬ Yesterday's Tomorrow's Today - JoJo Siwa
@itsjojosiwa

Unedited GRWM for travel dayyy🇵🇱✨🌏

♬ Yesterday's Tomorrow's Today - JoJo Siwa

"To je veliki dio moje obitelji, dio mog naslijeđa. Tako da sam se uspjela dobro zabaviti s ovim", dodala je. "Netko me pitao hoću li nastupati na Eurosongu jer je moja pjesma postala viralna u Poljskoj. Isprva sam se našalila i odgovorila da hoću, ali sada stvarno razgovaramo o tome", rekla je.

@itsjojosiwa

SEE U SOON🇵🇱✨🌏🫶🏻😭

♬ Yesterday's Tomorrow's Today - JoJo Siwa

"Treba puno toga razmotriti"

"Eurosong je zainteresiran za mene. Razgovaramo s ljudima u Poljskoj jer svaka zemlja zapravo odlučuje tko će je predstavljati na Eurosongu. Razgovarali smo sa svima, očito je da postoji mnogo toga što treba razmotriti, puno logistike", poručila je.

Inače, Poljska obično zahtijeva da njezini predstavnici na Eurosongu imaju poljsko državljanstvo. Za svog predstavnika za 2024. godinu izabrali su pjevačicu Lunu, internim putem, nakon kontroverze oko procesa glasanja u finalu 2023. godine.

Eurosong u Baselu

Podsjetimo, za domaćina 69. Eurosonga odabran je Basel. U užem izboru uz Basel bila je i Ženeva. "EBU je oduševljen što će Basel biti domaćin Eurosonga 2025. godine. Natjecanje je rođeno u Švicarskoj, u Luganu 1956. godine, i divno ga je vratiti natrag nakon skoro 70 godina", rekao je Martin Österdahl iz organizacije.

Poznata kao dječja zvijezda

Jojo je poznata kao jedna od najvećih dječjih zvijezda svoje generacije. Karijeru je započela s devet godina kao plesačica, i to u dva poznata reality showa, Abby's Ultimate Dance Competition i Dance Moms. Nakon toga je postala YouTube zvijezda s milijunima pratitelja, a Kim Kardashian je jednom prilikom otkrila da je njena kći North velika obožavateljica Siwe te je Jojo čak bila u jednoj epizodi showa Keeping Up With the Kardashians. Donedavno je bila poznata po svom modnom izričaju, a to su šarene boje i mašne za kosu.

Odlučila se na rebranding

Jojo je 2021. godine svojim pratiteljima na društvenim mrežama poručila da je dio LGBTQ+ zajednice, a ove godine je započela rebranding, i to izlaskom novog singla Karma. Na dodjeli nagrada iHeart Radija pojavila se u potpuno drugačijem modnom odabiru, inspiriranom bendom Kiss. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.